2777
2789
عنوان

همگی بیااااااین....

124 بازدید | 25 پست

سلام دوستان...

من باکسی به صورت مجازی حدودا۱ماه هست آشناشدمه...

این آقاپسرازاول که بامن حرف میزدهیچ حرف زشت وتوهینی نکرد...ولی گویاواقعاازمن خوشش اومده بود....سطح مالیشون هم باماخیلی فرق میکرد...درکل فقط ازلحاظ چهره ازمن پایین تربود...اولش فقط باهم حرف میزدیم...بعدیمدتی حرفاش بوی عشق وعاشقی وایناداشت...منم وقتی مقایسه کردم بهش گفتم تهش همین حرف زدن وچت کردن....وبراش شرط هم گذاشتم که هیچ آینده ای نداره این حرف زدن ما...واقعاپسرخوبی بود هیچ وقت هم نه توهینی ونه هیچ چیزدیگه ای ازش ندیدم...اوایل که اززندگیشون میگفت باورنمیکردم ولی وقتی عکس فرستادو...باورکردم،حتی واسه اینکه بفهمم آیاواقعااین پسرهمین شخصیتی هست که داخل عکسه...بهش گفتم یهویی عکس بده...اونم فرستادواقعاخودش بود...

من ازلحاظ قیافه خیلی ازش بهتربودم...واینکه طرف کارهم میکردحدودا۵سال هم ازمن بزرگتربود...

ازاستان آذربایجان شرقی بودومن هم خوزستانیم...

رابطه ی نسبتاخوبی داشتیم منم باهاش عادی حرف میزدم مثل یک دوست...ازاون موقعی که بهش گفتم حرف زدنمون هیچ آینده ای نداره سردترشد...من آدمی نیستم که بخوام با۲تاپیام یاحرف زدن یه نفرعاشقش بشم...کشته مرده ی کسی هم نیستم...اولین پسری هم نبوده که من باهاش چت کردمه...

ولی اونم گفت مثل دوست حرف میزنیم فقط تونبایدباکس دیگه ای چت کنی...منم قبول کردم...

بعدش که مثلاآخرین بازدیدهاشونگاه میکردم میدیدم که آنلاین شده ولی بامن نحرفیده(داخل تلگرام)کمبودحرف زدن ندارم...ولی واقعابرام جالب بودکه این چرااینطورشده...ولی خب زمان آنلاینیش درحد۱دقیقه بود...منم آخرین بارچون دیدم خیلی روی اعصابمه این حرکتش...بهش پیام خدافظی دادموگفتم اگه هم مزاحم بودم معذرت میخوام😂😂تهش هم بلاکش کردم😂😂😂کلایه اخلاق خوبی که دارم اینه...دست بلاکم حرف نداره😂😂بعدش که پیام هاروسین زد...بهم پیام عادی دادکه سرکاربوده وگوشیش روجاگذاشته...آخه من به محض اینکه پیام هاروداخل تلگرام براش نوشتم بهش زنگ زدم چون میخواستم بره پیام هاروبخونه...ولی گویاگوشی پیشش نبوده...

حالاوقتی فهمیدمن بلاکش کردم هم چندبارزنگ زد ولی من گذاشتمش تولیست رد😂😂😂ازهمون موقعی که این بلاهاروسرش آوردمه...دیگه نه آنلاین شده نه هیچ چیزدیگه ای...از۵روزپیش آنلاین نشده...

بنظرتون بهش زنگ بزنم😂😂😂

چه خوشحالی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما حسای با خودت درگیری والا 

خودت بشگفتی معمولی باشیم بعد توقع داری طرف همش بهت پیام بده از اونور میگی کشته مرده پیام نیستم از ای ور زدی بلاکش کردی چون حرصت گرفته😴😴

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
شما حسای با خودت درگیری والا  خودت بشگفتی معمولی باشیم بعد توقع داری طرف همش بهت پیام بده از ا ...

نه اشتبامتوجه شدی...

من کلابادوستام هم هرروزدرارتباطم...

خوبش کردم که بلاکش کردم😂😂

نه اشتبامتوجه شدی... من کلابادوستام هم هرروزدرارتباطم... خوبش کردم که بلاکش کردم😂😂

توجیه میکنی خودتو وگرنه برات مهمه که تاای حد حرصت گرفته دیگه ولی رفتارت درست نبوده درکل

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اون یه دقیقه آنلاین شدن شاید آنلاین شدن تو رو چک میکرده     این رو یادت باشه تا زمانی واب ...

نمیشه که داخل مجازی وابسته بشی😂😂منم چون واسه سرگرمی میحرفیدم...والا اگه نمیخوادبهم پیام بده...میخوام کسی روجایگزینش کنم😂😂😂

نمیشه که داخل مجازی وابسته بشی😂😂منم چون واسه سرگرمی میحرفیدم...والا اگه نمیخوادبهم پیام بده...میخو ...

عجب حرفایی میرنیا.کلا مردمو میزاری سر کارا.دختر اینجور نکن خدا جوابتو میده ها.خوشت میاد خودت سر کار باشی 

خدایا هزاران هزار مرتبه شکرررررررررررررررررر(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)
توجیه میکنی خودتو وگرنه برات مهمه که تاای حد حرصت گرفته دیگه ولی رفتارت درست نبوده درکل

خب من باهرکی بحرفم برام مهمه😂😂هرکی بوده که باهاش حرف زدمه...همیشه پیگیرش بودمه...تااینکه کلاخدافظی کنیم برای همیشه😂😂خوبش کردم😂😂😂میدونی بنظرم وقت هیچکس دراین حدپرنیست که نتونه به کسی پیام بده...

خب من باهرکی بحرفم برام مهمه😂😂هرکی بوده که باهاش حرف زدمه...همیشه پیگیرش بودمه...تااینکه کلاخدافظی ...

خب وقتی خودت میگی کار خوبی کردی پس چرا راهنمایی میخوای.تو هم بیکاری

خدایا هزاران هزار مرتبه شکرررررررررررررررررر(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)
نمیشه که داخل مجازی وابسته بشی😂😂منم چون واسه سرگرمی میحرفیدم...والا اگه نمیخوادبهم پیام بده...میخو ...

:/اوکی دوست اجتماعی بدون هیچ هدفی؟

پس بلاک کردن نداشت :/

یه دوست اجتماعی بدون هدف و کشیدن احساس به دوستی هم حق اینکه بگه با کسی چت نکن رو نداره وسلام