سلام دوستان...
من باکسی به صورت مجازی حدودا۱ماه هست آشناشدمه...
این آقاپسرازاول که بامن حرف میزدهیچ حرف زشت وتوهینی نکرد...ولی گویاواقعاازمن خوشش اومده بود....سطح مالیشون هم باماخیلی فرق میکرد...درکل فقط ازلحاظ چهره ازمن پایین تربود...اولش فقط باهم حرف میزدیم...بعدیمدتی حرفاش بوی عشق وعاشقی وایناداشت...منم وقتی مقایسه کردم بهش گفتم تهش همین حرف زدن وچت کردن....وبراش شرط هم گذاشتم که هیچ آینده ای نداره این حرف زدن ما...واقعاپسرخوبی بود هیچ وقت هم نه توهینی ونه هیچ چیزدیگه ای ازش ندیدم...اوایل که اززندگیشون میگفت باورنمیکردم ولی وقتی عکس فرستادو...باورکردم،حتی واسه اینکه بفهمم آیاواقعااین پسرهمین شخصیتی هست که داخل عکسه...بهش گفتم یهویی عکس بده...اونم فرستادواقعاخودش بود...
من ازلحاظ قیافه خیلی ازش بهتربودم...واینکه طرف کارهم میکردحدودا۵سال هم ازمن بزرگتربود...
ازاستان آذربایجان شرقی بودومن هم خوزستانیم...
رابطه ی نسبتاخوبی داشتیم منم باهاش عادی حرف میزدم مثل یک دوست...ازاون موقعی که بهش گفتم حرف زدنمون هیچ آینده ای نداره سردترشد...من آدمی نیستم که بخوام با۲تاپیام یاحرف زدن یه نفرعاشقش بشم...کشته مرده ی کسی هم نیستم...اولین پسری هم نبوده که من باهاش چت کردمه...
ولی اونم گفت مثل دوست حرف میزنیم فقط تونبایدباکس دیگه ای چت کنی...منم قبول کردم...
بعدش که مثلاآخرین بازدیدهاشونگاه میکردم میدیدم که آنلاین شده ولی بامن نحرفیده(داخل تلگرام)کمبودحرف زدن ندارم...ولی واقعابرام جالب بودکه این چرااینطورشده...ولی خب زمان آنلاینیش درحد۱دقیقه بود...منم آخرین بارچون دیدم خیلی روی اعصابمه این حرکتش...بهش پیام خدافظی دادموگفتم اگه هم مزاحم بودم معذرت میخوام😂😂تهش هم بلاکش کردم😂😂😂کلایه اخلاق خوبی که دارم اینه...دست بلاکم حرف نداره😂😂بعدش که پیام هاروسین زد...بهم پیام عادی دادکه سرکاربوده وگوشیش روجاگذاشته...آخه من به محض اینکه پیام هاروداخل تلگرام براش نوشتم بهش زنگ زدم چون میخواستم بره پیام هاروبخونه...ولی گویاگوشی پیشش نبوده...
حالاوقتی فهمیدمن بلاکش کردم هم چندبارزنگ زد ولی من گذاشتمش تولیست رد😂😂😂ازهمون موقعی که این بلاهاروسرش آوردمه...دیگه نه آنلاین شده نه هیچ چیزدیگه ای...از۵روزپیش آنلاین نشده...
بنظرتون بهش زنگ بزنم😂😂😂