2777
2789
عنوان

همگی بیااااااین....

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 25 پست
خب من باهرکی بحرفم برام مهمه😂😂هرکی بوده که باهاش حرف زدمه...همیشه پیگیرش بودمه...تااینکه کلاخدافظی ...

عزیزم پسرا با دخترا فرق میکنن مث دخترا نییستن فک کنن که اره هرروز باید پیام بدن چون دوستن با طرف. اون میخواسته با شما نزدبک تر باشه اگه اونجور بود رابطتتون اره حق داشتی که ازت خبر نگیره ولی وقتی خودت گفتی دوست اونم دبگه کمتز پیام داده.بعدم خودت گفتی بهت توهین نکرده شمام در نهابت ادب میگفتی تموم نه که رو هوا بلاکش کنی.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم بنظرتون بهش زنگ بزنم همین...خب وقتی میومدآنلاین میشدچراپیام نمیداد؟!!!

نه دیگه خودتو کوچیک نکن وقتی بلاک کردی

خدایا هزاران هزار مرتبه شکرررررررررررررررررر(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)
:/اوکی دوست اجتماعی بدون هیچ هدفی؟ پس بلاک کردن نداشت :/ یه دوست اجتماعی بدون هدف و کشیدن احساس به ...

پس چرامیگفت نبایدبحرفی😑😑کلا به این نتیجه رسیدم که ترک هاهمین طورن...هرچی ترک دیدم یاباهاش حرفیدمه...میگن فقط بایدبامن بحرفی...

اون پسره خودش هم میگفت که فقط بامن میحرفه...قبلاازطرف نامزدش خیانت دیده بودواسه همین کلاروی این موضوع گیربود...

عزیزم پسرا با دخترا فرق میکنن مث دخترا نییستن فک کنن که اره هرروز باید پیام بدن چون دوستن با طرف. او ...

خب آدم بایدمنطقی فکرکنه...دبیرستانی که نیستم بگم آره عاشقش شدمه...ولی وقتی آمارکارهاشوداشتم چرابیکاریاش پیام نمیداددیگه...۲۴ساعته که نمیحرفیدم باهاش...بعضی وقتاهمین...

تازه پیام هاشوهم دیرسین میزدم 😂😂کلاس میزاشتم😂😂

پس چرامیگفت نبایدبحرفی😑😑کلا به این نتیجه رسیدم که ترک هاهمین طورن...هرچی ترک دیدم یاباهاش حرفیدمه. ...

ببین گلم اون پسر سراغ یه رابطه ی عاطفی بود یه رابطه فراتر از دوستی معمولی

که ایجاب میکنه تعهد عاطفی باشه و خیانت نباشه

در صورتیکه شما این رو نمیخواستید!

اما به علت پیگیر بودن و .... یا حتی عادت باعث شدین طرف فکر کنه شما هم خواستار یه رابطه عاطفی هستید

شما هر دوتون توی تعیین حد و حدود اشتباه کردین

خب آدم بایدمنطقی فکرکنه...دبیرستانی که نیستم بگم آره عاشقش شدمه...ولی وقتی آمارکارهاشوداشتم چرابیکار ...

خوب اونم گذاسته رو حساب دوستی که بعضی وقتا بهت پیام بده نه همیشه.چون معنی دوس اجتماعی ازنظر پسرا همینه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
ببین گلم اون پسر سراغ یه رابطه ی عاطفی بود یه رابطه فراتر از دوستی معمولی که ایجاب میکنه تعهد عاطفی ...

اینم حرفیه...

وقتی قرارنیست بهش برسم...چرابایدخودم روگول بزنم...اوناواقعابامافرق داشتن...مثلامیخواست بیادمن روببینه😑موردبوده۵ماه باهاش حرفیدم چون ازاولش اینارومشخص کردیم هیچ اتفاقی نیوفتاد...ولی وقعااین برام عجیب بود...حالابهش زنگ بزنم😂😂

خوب اونم گذاسته رو حساب دوستی که بعضی وقتا بهت پیام بده نه همیشه.چون معنی دوس اجتماعی ازنظر پسرا همی ...

من۳روزهم نشدکه بهش گفتم فقط دوست اجتماعی😂😂واقعاروی من حساب بازکرده بودانگار....