2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم  الهي خدا يه فرشته كوچولو بهت ميده بهتره فقط طبق نظر دكتر متخصص انجام بدي اينجا تا بك ...

اره تحت نظرم ولی خیلی تاپیکارو میخونم که بدونم کسی مثل من بوده یانه.مرسی گلم

سقط نشد 3روزم بود ریه ش تکمیل نشده بود

عزيزم ميدونم خيلي سخت هست برات

اما بايد خودتو خيلي تقويت كني تا تخمك قوي و خوبي داشته و هم رحمت اماده و ترميم بشه پس عجله نكن سعي كن به خودت از لحاظ روحي خيلي برسي

ورزش كن پياده روي برو زير نظر متخصص خودتو تقويت كن كه زودتر اماده بشي

برات از ته دلم دعا ميكنم خدا زوده زود بهت ني تي سالم بده

عزيزم ميدونم خيلي سخت هست برات اما بايد خودتو خيلي تقويت كني تا تخمك قوي و خوبي داشته و هم رحمت اما ...

فدای تو عزیزم چند وقت پیش سونو دادم رحمم نرمال بود اندازه وحجمش.حالا نمیدونم چی پیش بیاد چکاپ کامل دادم فقط یه کم کمبوداهن دارم ویتامین قوی نوشت

فدای تو عزیزم چند وقت پیش سونو دادم رحمم نرمال بود اندازه وحجمش.حالا نمیدونم چی پیش بیاد چکاپ کامل د ...

خيلي هم عالي 

ببين من ٣٦ سالم عست و منتظرم خدا بهم ني ني بده

روحي و جسمي  خودتو تقويت كن شما باردار شديد پس مشكلي نداريد خداروشكر

خيلي هم عالي  ببين من ٣٦ سالم عست و منتظرم خدا بهم ني ني بده روحي و جسمي  خودتو تقو ...

من 33سالمه.آره حتی واسه اونم ازقبل آزمایش دادم.هییچ مشکلی نداشتم نمیدونم چرا تو سونو ها معلوم نشده بود.انشالله خداروقسم میدم به فاطمه زهرا همین ماه خدا یه نی نی سالم بذاره تو شکمت