somyroomi مدیر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 197 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 40 پست من مهرماه بچمو ازدست دادم.سزارینی بودم.میخوام اگه خدابخواد دی ماه اقدام کنم.کسی رودیدبن بااین فاصله باردارشده باشه بدون مشکل 1399/09/12 | 01:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
somyroomi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 197 نه عزيزم هنوز خدا بهم ني ني نداده مرسي از دعاي قشنگت اصلا استرس نداشته باش منم دعات ميكنم گلم ممنونم عزیزم
sfa2020 عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 791 ممنونم عزیزم سلام عزیزم باردار شدی؟؟؟ میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
samanehjon عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 7543 سلام عزیزم خوبی؟من شنبه سزارین کردم اما متاسفانه پسرم یه روز بیشتر دووم نیاورد و فوت شد، شما شرایط منو داشتی،نظر دکترت چیه؟ اقدام کردین؟چند ماه باید فاصله بدی تا بارداری؟از خودت خبری بده بهم
somyroomi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 197 سلام عزیزم خوبی؟ من شنبه سزارین کردم اما متاسفانه پسرم یه روز بیشتر دووم نیاورد و فوت شد، شما شرایط ... سلامعزیزم بعد4ماه میتونی اقدامکنی
khonmkhanooma عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 1095 سلام منم پنج ماهم بود دو قلو. از دستشون دادم😔😔🖤🖤🖤هفته پیش انداختم تو بیمارستان.اینحا تاپیک بیبی چک.عکس بچه هرچی میبینم گریه ام میگیره🖤 حالا ک نگاهت به منم افتاد ، واسه غمایی ک تو دلمه صلوات بفرست. برام دعا کن. تا بلکه فرجی بشه برام. ایشالله خودتم حاجت روا شی😘
khonmkhanooma عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 1095 سلام عزیزم خوبی؟ من شنبه سزارین کردم اما متاسفانه پسرم یه روز بیشتر دووم نیاورد و فوت شد، شما شرایط ... وای خدایا... چجور طاغت اوردی😭😭 این همه سختیای بارداری رو تحمل کنی، به دنیا بیاد، بعدش از دنیا بره😭 حالا ک نگاهت به منم افتاد ، واسه غمایی ک تو دلمه صلوات بفرست. برام دعا کن. تا بلکه فرجی بشه برام. ایشالله خودتم حاجت روا شی😘
somyroomi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 197 سلام منم پنج ماهم بود دو قلو. از دستشون دادم😔😔🖤🖤🖤هفته پیش انداختم تو بیمارستان. اینحا تاپیک بی ... سلامخیلی متاسفم عزیزمانشالله به زودی دامن هممون سبزشه
somyroomi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 197 سلام عزیزم خوبی؟ من شنبه سزارین کردم اما متاسفانه پسرم یه روز بیشتر دووم نیاورد و فوت شد، شما شرایط ... سلام عزیزم بعد چهارماه میتونی اقدامکنی.
somyroomi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 197 سلام عزیزم خوبی؟ من شنبه سزارین کردم اما متاسفانه پسرم یه روز بیشتر دووم نیاورد و فوت شد، شما شرایط ... دلیلشومیشه بپرسم
sfa2020 عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 791 سلام عزیزم خوبی؟ من شنبه سزارین کردم اما متاسفانه پسرم یه روز بیشتر دووم نیاورد و فوت شد، شما شرایط ... سلام منم ۸ ماه پیش سزارین شدم پسرم روز بعد فوت کرد علت واسه چی بود ؟ خدا بهت صبر بده خیلی سخته 🥺 میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️