2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون جهازمو چیکار کنم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 112 پست
اگه دوسش داری با عر شرایطی بمون باهاش بخدا منم اگه دوسش داشتم انقد زود نمیگذشتم از زندگیم 

۵ ماهه گفتم‌میبخشم با وجود خیانتش 

دیشب یه عکسی فرستادن که رفته نامزد کرده 

حالا بماند دختره خراب بوده و دعا و طلسم گرفتن بهمون ولی خب نباید اینکار میکرد 

من‌شوهرم خیانت کرده ولی بشدت عاشقشم  نمیدونم چقدر به دعا اینا اعتقاد داری من با چشم دیدم آثار ...

عشق چشم ادمو کورمیکنه باعث میشه نبینی نشنوی نخوای 

فقط همه چیت میشها ون ادم بااینک منطقت میدونه غلطه ها ولی هی میخوای توجیه کنی 

اگ راه داره برید مشاوره درستش کنید اگ نکه خودتو نابود نکن اولاش سخته ولی درست میشه 

من بااینک طرفم ادم بی مصرفی بود ولی طلاق تنهایی وسختی داره خیلی باید محکم باشی تا سرپابشی روح  وروان ادم متلاشی میشه ولی درست میشه به مرور

مشاوره بهترینه بااون مشورت کن انشالله که هرچی خیره پیش بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق چشم ادمو کورمیکنه باعث میشه نبینی نشنوی نخوای  فقط همه چیت میشها ون ادم بااینک منطقت میدون ...

مشاور رفتم میگه فقط طلاق بگیر چون با وجود بچه بعدا باید ازش جدا شی این آدم نرمال نیس وقتی توی عقد اینجور خیانتی کرد بعدا خیلی بدترشو سرت میاره

شناسه میخوای چیکار؟ اگه جز سوالای دیواره الزامی نیس مشتریاهم سوال عجیب میپرسن نه تا اون حد؟

دیوار میخواد 

بدون شناسه نمیتوتم آگهی بزنم

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
دیوار میخواد  بدون شناسه نمیتوتم آگهی بزنم

نه اصلا

الزامی نیس 

شما چیزی نزن برو مرحله بعد

لوازم برقی یخچال اینا گذاشتم نخواسته ولی اکثر سوالاش الزامی نیس

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

چرا؟  پرنده دارم، خیلی بهم میریزن خونه رو.. تو پاییز و زمستونم ک پر ریزی دارن، گفتم جارو شارژی ...

من مارک تفال خریدم، اون توقعی که دارم رو جواب نداد 

تازه تفال اصل ،الان چندین ساله بالای کمد دیواری خاک میخوره

مشاور رفتم میگه فقط طلاق بگیر چون با وجود بچه بعدا باید ازش جدا شی این آدم نرمال نیس وقتی توی عقد ای ...

اگ مشاوره اینو گفته ک همین کارو کن من نمیدونم درچ حد بود و چطوربوده ولی خب خودم ازمشاوره کمک میگیرم حداقلی فردی هست ک تجربه ها داشته موردای این تیپی دیده ومیدونه بهتراز ادمای اطرافیامونه ک یا سراحساسه یا لجباز یو ..