2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون جهازمو چیکار کنم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 112 پست
قبول کن باهاش بد کردی یادمه اون پیامکایی زده بودی بعش همه تو سایت بهت گفتن چطور دلت اومد اینجوری باه ...

درسته ولی خب اونم یکساله باهام‌بد کرده تکلیفمو روشن‌نمیکنه طلاق به شرطی میده‌ک‌مهرمو‌ببخشم‌منم‌ نمیتونم ببخشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به درد نمیخوره

چرا؟ 

پرنده دارم، خیلی بهم میریزن خونه رو.. تو پاییز و زمستونم ک پر ریزی دارن، گفتم جارو شارژی باشه، تند تند جارو میکنم.. اخه با جارو برقی سخته. 

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

درسته ولی خب اونم یکساله باهام‌بد کرده تکلیفمو روشن‌نمیکنه طلاق به شرطی میده‌ک‌مهرمو‌ببخشم‌منم‌ نمیت ...

عزیزم ۲۰۰تا میرسه بهت اخه میگن بیشتر ۱۱۴نمیدن

❤️خدا❤️ ❤️متاهل 👩‍❤️‍💋‍👨❤️

منم دوماه بعد جداشدم تمام وسیله هام نو میخواستم بفروشپ واقعا انقد زیرقیمت میبرن ک دلت نمیادبدی بره چون بعدا حتی یه تیکشم نمیتونی بااون پول بگیری بابام یه جارواجاره کرده وسله هارو بردیم اکنجا تمام بسته بندی کردم گداشتم بعد ۱سال ازدواج کردم بردمشون یه خورده ریزایی هم بود ک استفاده شده بود مامانم برداشت چون لازم بود نوشو خرید اسم

تحقیرم کرد از نظر مالی اونا یکم ازمون بالا بودن خیلی کما مثلا ما یه‌خونه داشتیم اونا دوتا  کوبو ...

ببین عزیزم منم خیلی این چیزا رو دیدم از شوهرم ولی اگه راهی هست ببخشش و بهش مهلت بده 

کجارواجاره کرد‌کاش میتونستم‌همچین جایی پیدا کنم 

نزدیک خونه بود یه اپارتمان طوربود رهن کامل کرد با صابخونه هم حرف زدیم ک فقط وسیله اینجا میزاریم اونم قبول کرد شارژ اپارتمان واین چیزام نگرف 

منم دوماه بعد جداشدم تمام وسیله هام نو میخواستم بفروشپ واقعا انقد زیرقیمت میبرن ک دلت نمیادبدی بره چ ...

ببخشید که این سوال رو میپرسم 

دلیل طلاقتون چی بود؟ و الان راضی هستید از ازدواج دومتون؟