2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون جهازمو چیکار کنم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 112 پست
درسته ولی خب اونم یکساله باهام‌بد کرده تکلیفمو روشن‌نمیکنه طلاق به شرطی میده‌ک‌مهرمو‌ببخشم‌منم‌ نمیت ...

ببخشید که میپرسما

یکی از دوستای منم درگیر جدایی 

طرف گفته بشرطی طلاق میده که مهریه نخاد

شما توافقی جداشدی ؟ مهریه چی میشه

همیشه سرم بالاست ، چون بالا سرم خداست !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بزار دیوار براشون عجله نکن مشتری پیدا میشه ....... بعد وسایل برقی رو اصلا نفروش چون حیفه تو اتاق منظم  برشون دار و روشونو پارچ و نایلونه بکش که کم خاک بخوره ....... چیزایی مثل مبل و اینا میتونی بفروشید ولی بقیه خلیفه همه چیز گران شده و میشه یخچال پنج تومنی شده ۲۵ تمن .....هیچ کس نمیدونه کی قرار قسمتش بیاد عجله نکنید ..... انشاالله هر چه که خیره براتون

دوسش ندارم متاسفانه یکسال و خورده ایی ام هست جداییم‌کلا حسم پریده حسی بهش ندارم 

پس ایشالله ادامه راهت خیلی خوب و قشنگ باشه 

دعا کن منم بتونم حسم رو تموم کنم نسبت بهش لعنت به عشق

ببخشید یه سوال  من یه وسیله برقی داشتم میخواستم بذارم تو دیوار  نو نو هستش  آکبنده ...

شناسه میخوای چیکار؟

اگه جز سوالای دیواره الزامی نیس

مشتریاهم سوال عجیب میپرسن نه تا اون حد؟

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

ببخشید که این سوال رو میپرسم  دلیل طلاقتون چی بود؟ و الان راضی هستید از ازدواج دومتون؟

بیکار و بی عار

دروغگو به شدت 

من توخونه میمر ازدرد پول ک بابام بهم میدادو میگیرفت میداد به مامانش 

ادم لاتی بود وبه شدت دورو

ا۱لا نمیشد یه درصدروحرفش حساب کرد

ابروریزی های وحشتناکی توطول عقد ایجادکرد 

خانوادش داغوووووون داغووووناااااا من وقتی وارد شدم توفایملاشون فهمیدم چی به چیه 

ولی خانواده خودم پشتیبانی نکردن توعقد جداشدم هی گفتن حرف مردم 

حتی خونه ای ک توش واس عروسی گرفته بودیم وپولشو بابام داد دراین حد بعدسره بحثی به من گفت برو خونه بابات میخوام مامانمو بیارم یه مدت اینجاباشه (مابخدا بااینک تازه عروس بودم ۲ماه بود عروسی کرده بودیم مامانم برنج وچای و این چیزا اورده بود حتی خوراکمونوخانوادم میدادن )ک اونجوری گفت دیگ من واقعا زدم به سیم اخر گفتم به مامانم اینا یا واسین جداشم یا دیگ اسمتونم نمیارم خودم پیگیر میشم 

بله خداروشکر خیلی راضیم یه دختر حدودا۲ساله هم دارم 

بعضی وسایلا کارتونش تو سایت دیوارپیدامیشه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
پس ایشالله ادامه راهت خیلی خوب و قشنگ باشه  دعا کن منم بتونم حسم رو تموم کنم نسبت بهش لعنت به ...

اگه دوسش داری با عر شرایطی بمون باهاش بخدا منم اگه دوسش داشتم انقد زود نمیگذشتم از زندگیم 

بیکار و بی عار دروغگو به شدت  من توخونه میمر ازدرد پول ک بابام بهم میدادو میگیرفت میداد به ما ...

من‌شوهرم خیانت کرده ولی بشدت عاشقشم 

نمیدونم چقدر به دعا اینا اعتقاد داری من با چشم دیدم آثار جن اینا رو که ما طلاق بگیریم 

من تصمیم قطعی گرفتم خانواده م هم موافقن ولی خودم هنوز دوسش دارم 

ایشالله خوشبخت ترین باشی عزیزم خیلی خوشحال شدم از رضایتت😘😍