دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
نه فقط در حد نظریه س فعلا تایید نشده 😟 میگفتن چون مثبت بوده و مرگ و میر و مراجعه به بیمارستان ها کمتر شده ممکنه یکی دو هفته استراحت بدن باز تمدید کنند همینجوری ادامه بدن که مریضی کم بشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه فقط در حد نظریه س فعلا تایید نشده 😟 میگفتن چون مثبت بوده و مرگ و میر و مراجعه به بیمارستان ها کم ...
کی گفته نظریه اس؟؟ هم توی اخبار گفت هم توی کانال رسمی وزارت بهداشت نوشته....در۶۴شهر تمدید شد
دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
فکر کنم اون شرایطش فرق داره عزیزم مثلا مثل قبلنا هست که یه سری مغازه ها باید محدودیت داشته باشن برا ...
نه ۶۴ شهر قرمز هستن که تمدید شده در شهرهای نارنجی هم فقط مشاغل سطح۲اجازه فعالیت دارن و ۳و۴ باز هم تعطیله در نارنجیها
والا الان که از همسرم پرسیدم گفت محدودیت زمانی فکر نکنم باشه احتمالا در حد بسته بودن به سری مغازه ها باشه . اینکه تا ساعت نه بیشتر نمیشه بیرون بود دیگه ظاهر ا نیست
وای خدا دیگه خسته شدم😭😭😭پوستون کنده شد اخه این چ بلایی بود سرمون اومد
زورشون به کسبه ی جزء رسیده فقط😔 ما که ته مونده ی پولامونم تموم شد اول ماه آینده کلی اجاره باید بدیم
الان رفتم سرچ کردم دیدم یه سری شهرها یه هفته دیگه تمدید شدن که مشهد هم توش بود ما البرز هستیم خداروشکر وضعیت بهتر شده محدودیت ها رو تا آخر هفته برمیدارند