2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست

کلاس دوم دبستان  خیلی خجالتی بودم.یه دختر توکلاسمون دزد بود هرچی میدزدید جامدادی یکی از بچه هارو برداشت وسایل توشو خالی کرد بعد اومد توکیف من کرد وجوری وانمود کرد که من برداشتم منم خجالتی بودم هیچی نگفتم مجبور شدم برم براش مداد وپاککن وسرکن توی جامدادی بود براش بخرم .وکلا هرچی گم تقصیر من میشد اگه دزدی می کنی بنداز تواشغالی چرا گردن کسی می ندازی.من هیچوقت اون دختره نمیبخشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۷ سالم بود از مدرسه مون چند تا گچ رنگی خوشم اومد اوردم خونه .پدرم فهمید خیلی ناراحت شد گچا رو پرت ...

دقیقا 

منم مادرم از وقتی خودم و شناختن حلال و حروم ویادم داده

یبار خیلی کوچیک  بودم با مامانم رفتیم میوه فروشی منم اونجا البالو دیدم دستمو بردم بردارم مامانم زد پشت دستم گفت بی اجازه ممنوعه همون شد که همون شد 

دیگه هیچ وقت بی اجازه از کسی چیزی برنداشتم همین الانشم خیلی مقید به حلال و حرومم

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
ازه هی ببخش    همینه تو این مملکت دزد و مال مردم خور زیاده !! هی میخورن و میخندن ب ریش مر ...

من فقط اونایی که تو زندگی شخصی خودم بهم بدی کردنو میخشم . میبخشم اول برای ارامش خودم بعد برای اینکه خودمم بخشیده بشم. اونایی که شما میگین آه هزاران نفر پشت سرشونه قابل بخشش نیستن

مراجع دینی خودشون دزدن .اونا از کی بپرسن؟

یه حق الناس عظیم رفت گردنت .حداقل نکردی بگی بعضیا .کلی گفتی و به همه مدیون شدی

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

به نظر منکه خوب بچه بودی.

ولی اگه نیوه فروشیه هنوز هست صاحبش خود همون فرد یا فوقش بچه شه بری بگی بهتره دیگه اخه کیلویی که میوه برنمیداشتی دونه ای برمیداشتی دیگه😆😆 برو بگو من خیلی کوچیک بودم چندبار شیطونی کردم میوه برداشتم پول دوکیلو میوه بده بگو خلاصه یکی دوبار بیشتر نبوده امیدوارم حلالم کنید

یاد فیلم حلالم کن افتادم😂😂😂

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

من خدا رو شکر تا حالا چیزی از کسی برنداشتم پدرم خیلی رو حلال حروم حساس بود و رو منم تاثیر گذاشت اگه جلوم میوه از درخت کسی میکندن و بهم میدادن نمیخوردم  خدا خیرش بده بابامو به نظرم از حالا هرروز به بچه هاتون یاداوری کنید و بهشون اموزش بدید 

من بچه بودم یه دختر خاله داشتم با عموش اینا یه حیاط بودن خیلی بهش حسادت میکرد اونا که میرفتن جایی از پنجرشون میرفت تو خونه یه بار که تقریبا ۶سالم بود خونشون بودم خاله که رفت گفت بیا بریم جایی رفتیم دیدم گفت لیا از پنجره بریم تو.رفتیم تو بعد رفت سریخچالشون شیر خشک بچشونو نصفشو خالی کرد با میوه اینا.یه دفه خاله برگشت ما رفتیم گوشه قایم شدیم من چون باراولم بودیخ کردم ولی اون کارش بود عیت خیالشم نبود😬😳