2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست

پولشو حساب کن یا بنداز تو مغازه بردارن یا تو صندوقشون

به قیمت الان یا بیشتر حساب کن

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چند تا اسباب بازی دزدیدم

من‌یه بادکنک باد شده تو شش سالگی،عین میگ میگ زدم توگوشش😑

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

من از مردم دزدی نکردم.

از خانواده ی خودم.

دبیرستان ک بودم از جیب بابام دو تا دوهزارتومنی برداشتم(ک درکمال ناباوری بابام متوجد شد چون حساب پولای جیبشو داشت).(سال۸۸.) ۲۰ تومنم از کارتش شارژ گرفتم..اون وقتا پیام نمی اومد واسش.ولی کار خدا یه هفته بعد سر مشکل خوردن یارانه پرینت حساب گرفتن همه فهمیدن.اخه ما خونواده مذهبی بودیم.دوست ناباب گولم زد و منو با پسر آشنا کرد.خونوادمم ک سخت گیر بودن سر پول و شارژ.منم یواشکی برداشتم.ک بعد فهمیدن دوست پسر داشتن و دزدی کردنم قیامت شد.کلا گوشیمو ازم گرفتن.خیلی اذیت شدم اون چند وقت.(درکل یک ماه و نیم رابطم با پسره طول کشید ک دو بار پشت مدرسه دیدمش)

راستی یه بارم از یخچال دختر فامیلمون ک تو زیرزمینمون زندگی میکرد.دوتا کیک یزدی برداشتم.اون ک فک کنم حلال بود چون هم یخچال مال ما بود هم اجاره نمیدادن.😂

کلا شیرینی خامه ای هم از یخچال خودمون خیلی کش میرفتم چون خواهربزرگم میرفت جمع کرد ک همه با هم بخوریم.خیلی خسیس بود.سس هزارجزیره هم یواشکی میخوردم خالی خالی.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

منم میپریدم تو باغ هلو میدزدیدم دو بار این کارو کردم😂 یبارم یادمه از مغازه چیبس دزدی کردم کلاس دوم دبستان بودم😂 خدایی هنوز هنوزه عذاب وجدان دارم منم موندم برم بگم یا پولشو بندازم صندوق صدقه ک حلال شه نمیدونم🤣

🥰🤱🏻
سلام آی ام گناهکار آی ام دزد حرفه ای🤣🤣 حالا خوبه شما بچه بودین من نمیدونم چرا دیر عاقل شدم بزرگ ...

آی ام دقیقا مثل یووو😳 خاک تو سرم فکر کنم از همه اینا پررنگ ترم

نیاز به پرواز نیست؛  همین پایین از خیلیا بالاترم👍👍👍
منم از قلک داداشم پول کش میرفتم اونم با موچین الان موندم چجوری بهش بگم 

من از کارتش   

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

یه جامدادی دکمه ای خیلی خوشگل  یکی تو مدرسه ازم دزدید ولی هر وقت یادم میفته میگم حلالش میکنم چون اونم بچه بوده و اینکه من‌نباید تو مدرسه یه چیز به اون خوشگلی میبردم که دلش بخواد

خودم هیچوقت هیچی ندزدیدم فقط یادمه همه بچه های کلاس که اون زنگ معلم نداشتیم تو حیاط بودیم رفتیم تو بوفه مدرسه بی اجازه آش که فروشی بود مجانی خوردیم اونم در حد چند قاشق. خدا ببخشه.

من همیشه این دعا رو میکنم خدایا همه کسایی که بهم بدی کردن و حقمو خوردن رو میبخشم خدایا شما هم منو اگه  خواسته یا ناخواسته به کسی بدی کردم و حقشونو ضایع کردم و بهشون دسترسی نکردم رو ببخش

یه جامدادی دکمه ای خیلی خوشگل  یکی تو مدرسه ازم دزدید ولی هر وقت یادم میفته میگم حلالش میکنم چو ...

ازه هی ببخش   همینه تو این مملکت دزد و مال مردم خور زیاده !! هی میخورن و میخندن ب ریش مردم بدبخت

منم وقتی ابتدابی بودم مسئول بوفه مدرسه بودم

تا جایی که جا داشتم میخوردم نمیدونم هیچوقتم نفهمیدن😑😔

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
ننگ برتو     نه بابا چیو بری بگی اگه هم خیلی وجدان درد داری صدقه بده

اگه مالی از کسی بر گردنش باشه باید به صاحبش برگردونه. اگه هم طرف رو نمیشناسه مثلا اون مغازه دیگه نیستش و امکان پیدا کردنش نیست رد مظالم میدن 

آره برو بگو عذر خواهی کن خیلی مودبانه بگو از غفلت و ناآگاهی و بچگی این کار رو کردم الان که بزرگ شدم پشیمونم بعد بهشون بگو میخوام به جبرانش پول بهتون بدم حلالیت بطلبم (با توجه به مقداری که برداشتی)

عزیزم آدم تا تو این دنیاست وقت داره حلالیت بطلبه 

اصلا خجالت نکش با اعتماد به نفس بگو