بچه ها شما اگه توی محیط بد با آدمای بد ذات و کثیف حتی دزد و اراذل و خلافکار قرار گرفته باشید به واسطه شغلتون باید چه جوری رفتار کنید که آسیبی نبینید چه روحی چه جسمی؟از اینجور محیط ها چه درس ها و تجربه هایی میشه گرفت؟
کودکی ما در محله هایی این مدلی گذشت، کلی تجربه متفاوت میشه بدست آورد اما استهلاک بالایی داره براتون!!
البته امیدوارم در سنین تنش و تاثیر پذیری نباشید!!
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
چقدر بد واسه کسانی که روحیه حساسی دارن به درد نمیخوره باید خیلی زرنگ و باسیاست باشی بینشون که نخوای ...
همیشه هم به زرنگی نیست!!
بلانسبت شبیه رفتن به توالته، خواه ناخواه بو خواهی گرفت!! و این تلاش برای بیشتر کثیف نشدن و پاکسازی همون بوها، میشه همون استهلاک بالایی که اشاره کردم!!
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.