2777
2789
عنوان

محیط بد

76 بازدید | 13 پست

بچه ها شما اگه توی محیط بد با آدمای بد ذات و کثیف حتی دزد و اراذل و خلافکار قرار گرفته باشید به واسطه شغلتون باید چه جوری رفتار کنید که آسیبی نبینید چه روحی چه جسمی؟از اینجور محیط ها چه درس ها و تجربه هایی میشه گرفت؟

نباید باهاشون همدردی و همزادپنداری کنی

باید احساست گذرا باشه نباید به مشکلاتشون فکر کنی ودرگیرشون بشی فقط در همون لحظه باش

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

کودکی ما در محله هایی این مدلی گذشت، کلی تجربه متفاوت میشه بدست آورد اما استهلاک بالایی داره براتون!!

البته امیدوارم در سنین تنش و تاثیر پذیری نباشید!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید باهاشون همدردی و همزادپنداری کنی باید احساست گذرا باشه نباید به مشکلاتشون فکر کنی ودرگیرشون بش ...

و هیچ اطلاعاتی هم بهشون ندی کاری که خودم از روی سادگی کردم و ضربشو هم خوردم

کودکی ما در محله هایی این مدلی گذشت، کلی تجربه متفاوت میشه بدست آورد اما استهلاک بالایی داره براتون! ...

چقدر بد واسه کسانی که روحیه حساسی دارن به درد نمیخوره باید خیلی زرنگ و باسیاست باشی بینشون که نخوای اذیت بشی

ببین تا میتونی ازشون دوری کن و تو یه محیط باهاشون نباش ممکنه بقیه فکر کنن تو هم مثل اونایی سرنوشت و ...

چون خودم بینشون زرنگ و با سیاست نبودم خیلی جاها گند زدم و اونا هم دیدن آدم ساده ای هستم تا تونستن اذیت کردن

چون خودم بینشون زرنگ و با سیاست نبودم خیلی جاها گند زدم و اونا هم دیدن آدم ساده ای هستم تا تونستن اذ ...

دوری عزیزم فقط دوری از قدیم گفتن یه سیب خراب یه سبد سیب رو خراب و گندیده میکنه

اگه محل کارته یه کار دیگه پیدا کن و یه جای تمیز برو اگه دوستات هستن دورشون خط قرمز بکش

چقدر بد واسه کسانی که روحیه حساسی دارن به درد نمیخوره باید خیلی زرنگ و باسیاست باشی بینشون که نخوای ...

همیشه هم به زرنگی نیست!!

بلانسبت شبیه رفتن به توالته، خواه ناخواه بو خواهی گرفت!! و این تلاش برای بیشتر کثیف نشدن و پاکسازی همون بوها، میشه همون استهلاک بالایی که اشاره کردم!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

اگه مجبور باشی یه مدت بمونی چی؟چاره ای نداشته باشی به خاطر شغلت

اصلا اصلا باهاشون قاطی نشو و تایم نیاز سر به زیر برو و برگرد و کاری بهشون نداشته باش تا انشالله کار خوب پیدا کنی

دوری عزیزم فقط دوری از قدیم گفتن یه سیب خراب یه سبد سیب رو خراب و گندیده میکنه اگه محل کارته یه کا ...

چشم چون استان ما اکثرا همینجورین و ذاتشون خیلی کثیفه دورو حسود آب زیر کاه مذهبی نما نقشه کش هستن

چشم چون استان ما اکثرا همینجورین و ذاتشون خیلی کثیفه دورو حسود آب زیر کاه مذهبی نما نقشه کش هستن

جانماز آب کش هستن طرفو میبینی فکر میکنی آدم مظلوم و سالمیه بعدا که زیر و بمش درمیاد میبینی شیطان بوده