من از هیچکس دزدی نکردم فقط از جیب کت بابام پول برداشتم وضع مالی خیلی خوبی هم داشتیم ولی نمیدونم چرا هیچ موقع روم نمیشد بگم پول میخوام.خدا منو ببخشه وقتی بابام میخوابید یواشکی میرفتم دست میکردم توی جیبش کلی پول در میاوردم. از بس هم پولاش زیاد بودن هیچ متوجه نمیشد😐😶
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
وای چقد الان برام خنده داره الان خیلی به حق الناس اهمیت میدم
چند بارم ازم دزدی شد تو مدرسه، اونم چه چیزای خوبی
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
از مرجع تقلیدت بپرس یا از بانوی بی نشان مشورت بگیر استارتر
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
من تا جایی که خبر دارم تا قبل از بلوغ گناها حساب نمیشن حالا تو از کسایی که حکم شرعی رو میدونن هم بپرس
اگه با دقت خونده باشی گفت هفت هشت سالگی یه درخت رو اب داده بود، اونم نوشته شده بود. حق الناس رد نشد ...
خوب خوبیها نوشته میشه ولی گناهان نه
این برداشت من بود نمیدونم درسته یانه
همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
دبستان بوديم فك كنم كلاس چهارم بوديم دوستم پول مياورد ميرفتيم ساندويچ سوسيس ميخريديم ميخورديم يك روز اومد مدرسه دستاش باند پيچي شده بود گفتم چي شده گفتم مامانم فهميد ازش پول ميدزديم داشت ازم درس سوال ميكرد يك ١٠٠ تومني لاي كتابم بود ديد قاشق داغ كرد گذاشت رو دستام
ب من نشون داد قشنگ جاي يك قاشق غذا خوردي رو دستش مونده بود 🙁 من تا يك هفته كابوس ميديدم چون هر بار دزدي ميكرد مياورد با من تقسيم ميكرد 😐خوراكي و ساندويچ ميخريديم 🥺
رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه میکنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه میشود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ )
اتفاقا یه حاج آقا دیشب داشت همینو میگفت که بچه تا وقتی به سن تکلیف نرسیده دینی به گردنش نیست ولی وقتی به سن تکلیف رسید و اون گناه دوران بچگی رو یادش بود باید بره و حلالیت بگیره برو بگو بچه بودم البته اگه تو اون محل هنوز زندگی میکنی و فکر میکنی برات بد میشه یه جور دیگه اون پول رو پرداخت کن