2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست
منم واقعا نمیدونستم حق الناسه

دکم و بیش هممون این کارو کردیم برو بگو بچه بودم از رو کنجکاوی میوه اتون رو برداشتم .یا ۵۰ تومن بذار تو پاکت ببر بهش بده بگو حلالم کنید .

اگر گفت چرا بگو بچه بودم و تو شیطنت بچگی یواشکی میوه هاتون برداشتم . نمیدونم چقدر برداشتم . ولی حلالم کنید نمیخوام مدیون باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش همه مثل شما فکر میکردن.اونوقت چه جامعه خوبی داشتیم

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5
وای خدامنم یه چیزی یادم اومدمنوخواهرم یکسالونیم باهام تفاوت سنی داریم بچه که بودیم من یه نصف دویستی ...

عیب نداره به اقتصاد مملکت کمک کردین.

من از صندوق صدقه خونمون پول بیرون میکشیدم با کارد بعد میدادم کمک به مدرسه .ناطممون خیلی خوشحال میشد  

زمان ما مدرسه شیر میدادن روزی یدونه بقیش تو انبار مدرسه بود من و دختر عموم جعبه ای میبردیم خونه به م ...

هر چی از این دولت و حکومت دزد برداری 

حق خودته

گر عارف حق بینی چشم از همه بر هم زن ....چون دل به یکی دادی ، آتش به دو عالم زن
بله چشم

ببخش از لحاظ شرع میگم تا رضایت اون اقا رو نگیری  گردنته عزیزم . دین گفته اگ اندازه سر سوزن اگ گوشت قصاب ب دستت بچسبه و اون راضی نباشه اون دنیا خرخره ات رو میگیره میگ بیا جواب گو اون گوشت  ک ب دستت چسبید باش

چقدر زشت چقدرررر زشتتتتتت. چطوری روت شد؟خجالت نکشیدی

چقدر حرف شما زززشششت.اولا ایران نبودم و دور بودم از وطن و خانواده دوما یه اتفاقی بین منو صاحب مغازه افتاده بود. بیشتر ازینم توضیح نمیدم چی شده بود.  سوما اگر دزدی بزام عادت بود که یادم نمیموند دوبار اینکارو کردم  

برای بچه ایرادی نداره چون اون بیگناهه ... ولی بنظرم اگر به همون قران استناد کنی پررویی و سواستفاده ...

اوووو، این دیگه زیادی پررو بودن.

واقعا چجوری انقد خوش خیالن.

من اگه بودم ی کاری میکردم دختره خودش سمت خونمون نیاد

هرچند تو کار دختر خواهرشوهر خودمم موندم ک وقتی میاد خونمون انگار صاحبخونه س خودش.

هرچقدم بهش میگم فلان کارو نکن و.... فقط کار خودشو میکنه.

تا حالا نشده بود از یه بچه ای انقد بدم بیاد.

البته دروغگو هم هست، یبار به دروغ گفته بود زندایی منو دعوا کرد، مادرشوعرمم زنگید ک چرا بچه رو دعوا کردی.

اه یاد خاطرات بدم افتادم⁦☹️⁩

اللّهم عجّل لولیک الفرج
من‌چرا هیچ وقت همچین کاری نکردم حتی وقتی سرگروه درسی میشدم یادمه یبار چسب نواری که چندنفری با باقی ...

منم مثل تو ام.

حتی ظرف مادرشوهرم خونمون باشه،شوهرم برمیداره استفاده کنه، میگم نکن این امانته، از ظرفای خودمون بردار.

شوهرمم میگه مامانمه هاااا

میگم مامانت باشه الان دست من امانته.

اللّهم عجّل لولیک الفرج