2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست
ایا میدانستید اقرار ب گناه در مقابل دیگران خود نوعی گناه بزرگ است ؟  ایا میدانستید فقط در مقابل ...

بله ولی هیچکدوم از کارایی که تو بچگی کردیم احساس رضایت وخوشحالی نمیکنیم...

اتفاقا من دارم فکر میکنم اگر کسی واقعا تو بزرگسالی دست به دزدی زده باشه والان این تاپیکو بخونه  چقدر پیش خودشو خدا شرمنده میشه که مثلا اینا تو بچگی یه گوجه سبز دزدیدن هنوز عذاب وجدان دارنو به فکر جبران اند اونوقت من نوعی که دارم رانت میگیرم کم فروشی میکنم و  اختلاس میکنم چه جایگاهی تو دوزخ دارم😑😑😑

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ولی هیچکدوم از کارایی که تو بچگی کردیم احساس رضایت وخوشحالی نمیکنیم... اتفاقا من دارم فکر میکنم ...

دقیقا

فقط خدا به دادمون برسه

خودمم حتی

ادم حتی ناخواسته یه کاری میکنی که از نظرت هیچه ولی در پیشگاه خدا گناهه

من یبار از طرف مدرسه رفته بودیم بتاهای قدیمی رو ببینیم توش مجسمه وظرف اینا بود یه خیار مصنوعی دزدیدم ...

وووووااااای 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تدریس ریاضی در تمام پایه ها بصورت مجازی و آنلاین

کلی تمرین حل میشه هم تمرینات کتاب بصورت خط به خط با توضیح هم تمرینات خارج از کتاب برای یادگیری بیشتر

ما رو به دوستاتون معرفی کنین😉پیج اینستا sarani.math

من دیگه نمیرم اون دانشگاه الان نزدیک 3 سال فارغ التحصیل شدم بعدشم به من چه ؟ به دوستم گفتم بیا بریم ...

من وظیفه دونستم بهت بگم دوست عزیزم😚

اگه شمام بهشون بدهکارین نیومدن دوستتون نرفتن شما رو  توجیح نمیکنه

اگرم بدهکار نیستین که دیگه هیچی

حال من خوب است اما با تو بهتر میشوم ...

منم ۶سالم بود دزدی میکردم نمیدونم چه لذت مسخره ای بود فکر کن باچه استرسی میرفتم تو مغازه یه دونه خیار میدزدیدم میخوردم 😑حالا بگو خیار نخوری میمیری اصلا برو خونه خیار بردار بخور نمیدونم واقعا 

بچمم الان ۶سالشه میره از خونه مادر بزرگش چیز میز میدزده میاد با خوشحالی میگه دزدیدم🤕