2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی دزدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74435 بازدید | 1096 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام قل من 🧡🧡🧡 خوبم شما خوبی😚😚😚

منون💖💖💖

چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازم حلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودمو خودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...

من به انتشارات دانشگاه هزاروپونصد بدهکارم با دوستم دوتایی باید پولشونو بدیم

یه بار بهش گفتم بیا بریم بدیم پولشونو گفت ول کن و اینا... دیگه به من مربوط نیس گناهش گردن اون  نهایتا من از عوض خودم میندازم صندوق ولی اون گدابازی دراورد

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

زمان ما مدرسه شیر میدادن روزی یدونه بقیش تو انبار مدرسه بود من و دختر عموم جعبه ای میبردیم خونه به مامانامون میگفتیم مدرسه به همه بچها زیاد دادن اونام چقدر خوشحال میشدن حالا بایداز کی حلالیت بگیرم

من بچگیام رفتم مغازه دوتومن خرید کردم

بعد فهمیدم ب مرده جای دو تومن چهار تومن دادم دو تا دو هزاری رو هم بوده

بهش گفتم گفت نه ندادی

منم اندازه دوتومن چیز میز دزدیدم اومدم بیرون😑

من ۷ سالم بود از مدرسه مون چند تا گچ رنگی خوشم اومد اوردم خونه .پدرم فهمید خیلی ناراحت شد گچا رو پرت کرد رو سقف دستشویی حیاط.چند روز بارون اومد تمام گچ های رنگی آب شد و ماسید به سیمان.فرداشم یه جعبه گچ رنگی برام خرید اورد .به نظر برخورد درست والدین در کودکی با این قضایا خیلی مهمه.خدا پدرمو رحمت کنه .یادم داد بیت المال دست درازی نداره .

من بچگیام رفتم مغازه دوتومن خرید کردم بعد فهمیدم ب مرده جای دو تومن چهار تومن دادم دو تا دو هزاری ر ...

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من بچگیام رفتم مغازه دوتومن خرید کردم بعد فهمیدم ب مرده جای دو تومن چهار تومن دادم دو تا دو هزاری ر ...

افریننن😂😂

چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازم حلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودمو خودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...