2777
2789

الان اومده که باهام رابطه داشته باشه، واقعا یعنی در رابطه جتسی احساس دخالت نداره، اینکه طرف مقابل واقعا ازت مکدره؟

متولد چه ماهی هستین و چقدر براتون مهمه شریک جنسیتون فکر نکنه رابطه فقط در تخت اغاز میشه و واقعا زمینه روانی هم باید با محبت... فراهم باشه.

چرا شوهرم اینو نمی فهمه.

الان از خونه زد بیرون.علارغم همیشه اصلا دنبالش نرفتم و پیامم نخواهم داد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خردادیه و به حال روحی اهمیت میده

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

مردا درخواست رابطه براشون یه جور منت کشی هم هس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

یه ماه پیش اینا منو شوهرمم دعوای خیلی بدی داشتیم و حرفا و فحشایی بهم داد که توعمرم نداده بود بهم بعدشم عین دیوونه ها 1 شب رفتا بیرون یه ربعه برگشت😑ولی خب از چشم من افتاد دیگه، یه هفته بعدش که بهش یادآوری کردم فحشاشو گفتم دلمو شکستی خجالت کشید ولی فایده ای نداشت.... 

یه ماه پیش اینا منو شوهرمم دعوای خیلی بدی داشتیم و حرفا و فحشایی بهم داد که توعمرم نداده بود بهم بعد ...

واقعا چه فایده داره، معنی نداره وقتی عصبیه صداشو بزاره سرش، ما هردو دانشجوی دکتری هستیم والا همسایه ها احتمالا شکه میشن حرفای اینو می شنون. اصلا حالیش نیست

شوهر منم اصلن اینجوری نیست ک رابطه زیاد بخاد یجورایی سرده ولی موقع ناراحتی و دلخوری من با اصرار زیاد رابطه میخاد یجورایی میخاد اینجوری دلخوری از بین بره احتمالن شوهر شماهم همینطوره