2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم، سرگیجه هام خیلی شدیده، گوشم صدامیده وکم شنواشده

به نظرم همون کم خونی هست 

یه چکاپ کامل بده

منو مامانمم یهو با هم کم خونی گرفته بودیم نمیدونم مال واکسن های کرونا هست چیه سن مامانمم خیلی بیشتر بود

هر دو سرگیجه داشتیم و خورد و خوراکمون هم که با هم فرق داره خلاصه بخوام اسم ببرم خیلی ها تو فامیل از پیر و جوون کم خونی و فقر اهن گرفتن

منم سرگیجه های خیلی بدی داشتم صدای ادمارو بد میشنیدم تو خواب اذیت بودم

اول کم خونی رو درست کن اگه خوب نشد برو گوش و حلق و بینی 

اگه خیلی کم شنوایی داری زودتر برو گوش و حلق و بینی 

به نظرم همون کم خونی هست یه چکاپ کامل بدهمنو مامانمم یهو با هم کم خونی گرفته بودیم نمیدونم مال واکسن ...

من به تازگی جراحی برداشتن رحم داشتم قبلش کم خون بودم الان بدترم شدم چند روز قبل عمل سرگیجه گرفتم که تا حالا نداشتم استرسم بالا بود به شدت، دیروزرفتم گوش وحلق وبینی نوارگوش گرفت گفت گوش راستت شنواییش ازبین رفته، ام آرآی نوشت خیلی میترسم تومور عصب شنوایی داشته باشم من تازه عمل کردم دیگه طاقت جراحی ندارم

من به تازگی جراحی برداشتن رحم داشتم قبلش کم خون بودم الان بدترم شدم چند روز قبل عمل سرگیجه گرفتم که ...

نگران نباش

یه ازمایش خون بده به خصوص فریتین و هموگلوبین 

اگه کم بود دارو بخور

دکترای زنان زیاد پیگیری نمیکنن بعد عمل وگرنه احتیاج هست حتما اهن بخوری تازه اگه کمتر هم بود باید خون وصل کنن یا سرم بزنن

من فریتینم ده بود دکتر خون گفت اگه اول اومده بودی پیشم بهت سرم میدادم و امپول ولی من دیگه با دارو رسونده بودم به 28 گفت داروهاتو ادامه بده

نگران نباشیه ازمایش خون بده به خصوص فریتین و هموگلوبین اگه کم بود دارو بخوردکترای زنان زیاد پیگیری ن ...

به من حتی خون نزدم هموگلوبینم دهه، قرص آهن میخورم، ولی خیلی میترسم تو سرم مشکلی باشه من دیگه نه خون دارم نه جون کلا چهل وهشت کیلو ام، نمیدونم چرا مریضی سراغم میاد

به من حتی خون نزدم هموگلوبینم دهه، قرص آهن میخورم، ولی خیلی میترسم تو سرم مشکلی باشه من دیگه نه خون ...

نگران نباش 

انشاالله مشکلت برطرف میشه 

من خودم از شش ماه پیش درگیر بیماری بودم فکر کن بیست سی تا دکتر و ام ار ای و همه چی رفتم همش تو مطبا و ازمایشگاه ها 

اخرم یه عفونت رو نتونسته بودن پزشکا تشخیص بدن فکر کن میلیون ها پول رو دستم گذاشتن حال بد داشتم بیهوش میشدم میگفتن خانم بیماری روان تنی داری هیچیت نیست 

نگران نباش انشاالله مشکلت برطرف میشه من خودم از شش ماه پیش درگیر بیماری بودم فکر کن بیست سی تا دکتر ...

به منم گفتن بیماری روان تنی داری کلی قرص اعصاب داده بودن ولی من گوشم کم شنواشده و وزوز میکنه دکترگفت ام آرآی بده مغزوگوش داخلیت مشکلی نداشته باشه خیلی میترسم

به منم گفتن بیماری روان تنی داری کلی قرص اعصاب داده بودن ولی من گوشم کم شنواشده و وزوز میکنه دکترگفت ...

اینا هم یاد گرفتن تازگیها نمیتونن بیماری رو تشخیص بدن میندازن گردن روان تنی 

فکر کن من پونزده ساله با چند تا روانپزشک سر و کله زدم هیچ کدوم نگفتن تو بیماری روان تنی داری یا پنیک 

اونوقت جوجه پزشک یا کسی که تخصص نداره میخواد انگ بزنه به ادم 

من بارها وقتی گفتم علائم دارم به پزشکا ثابت کردم که حسم درست بوده و مشکل تو بدنم بوده 

اینا هم یاد گرفتن تازگیها نمیتونن بیماری رو تشخیص بدن میندازن گردن روان تنی فکر کن من پونزده ساله با ...

من نمیدونم تو دانشگاه چی به اینا یاد دادن، بازم خداخیرش بده دکتره گفت ممکنه مشکل ازگوشت باشه، برو حلق وگوش وبینی،که فهمیدگوش راستم نمیشنوه من فقط ازام آرآی میترسم چیزی باشه

من نمیدونم تو دانشگاه چی به اینا یاد دادن، بازم خداخیرش بده دکتره گفت ممکنه مشکل ازگوشت باشه، برو حل ...

نه نگران ام ار ای هم نباش

منم دو سال پیشها بیناییم مشکل پیدا کرده بود دکتر خیلی نگران گفت باید بری ام ار ای مغز بدی و منم دادم و هیچی هم نبود

این سری هم شک کردن به بیماری خودایمنی و تموم ازمایشا و ام ار ای ها سالم بود

بسکه سهمیه ای و بیسواد زیاد شده باید بگردی پزشک خیلی خوب انتخاب کنی 

فکر کن این سری ده تا متخصص داخلی مشکل عفونت منو تشخیص ندادن بعد یه پزشک مغز و اعصاب که امریکا تخصص خونده تا دید گفت خانم منشا سی ار پی بالای شما داد میزنه با این ازمایش عفونی هست 

نه نگران ام ار ای هم نباشمنم دو سال پیشها بیناییم مشکل پیدا کرده بود دکتر خیلی نگران گفت باید بری ام ...

دکترمنم جراحه وسن وسال داره گفت باید ام آرآی بدی البته پرسید سردرد نداری که خداروشکرندارم ولی بازم میترسم، سرگیجه های لعنتی عجیب وغریبه شوهر بچه هام گناه دارن شوهرم بنده خداچقدربرای عملم وقت گذاشت هزینه کرد هنوز دوماه نشده مریضی جدید خدایا