2777
2789

دو ماه از سزارین دومم میگذره.هنوز خونریزیم قطع نشده.رفتم سونو گفتن بقایای جفت دارم.

میخواستم بدونم با دارو رفع میشه یا نه؟؟ کسی میدونه

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

بقایای جفت چیع

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم طبیعی بودم بقایا مونده بود وحشتناک

انقد پله رفتم ک زعفران خوردم تا دفع شد

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

چه دکتر گیجی در نمیاره جفتو ،، دوستم اینطوری بود بعد سه سال فهمید با جراحی در آورد

خبرشون....😭خیر سرم سزارین شدم .اصلا نباید تو سزارین اینجور مسائل پیش بیاد.ولی خب ....😑

منم طبیعی بودم بقایا مونده بود وحشتناک انقد پله رفتم ک زعفران خوردم تا دفع شد

واااای.مال من خیلی بزرگ نیست.دکتر نرفتی؟؟؟دارویی چیزی

خبرشون....😭خیر سرم سزارین شدم .اصلا نباید تو سزارین اینجور مسائل پیش بیاد.ولی خب ....😑

گاهی دکتر عجله داره ،، یادش میره پیش میاد ، میدونستی روالش چه جوره، وقتی شکمو باز میکنن مثلا میگن شش تیکه بعد توی ظرف شش تیکه رو باید بزارن بعضی وقتا یادشون میره ، انشاالله مشکل شما مرتفع بشه 

گاهی دکتر عجله داره ،، یادش میره پیش میاد ، میدونستی روالش چه جوره، وقتی شکمو باز میکنن مثلا میگن شش ...

خب عجله داره بیخود میکنه عمل میکنه.والااااا....اینهمه پول بدیم دکتر خصوصی بگیریم که بیاد با عجله عمل کنه بره.منم دوتا بچه دارم که تو این کرونا جرئت نمیکنم جایی بسپارمشون.اگه کار به کورتاژ بکشه تکلیف من چیه  واقعا؟؟ ای کاش انقدر که به فکر پرکردن جیب خودشونن یه کمم به دغدغه های ما فکر کنن😭😭😭

استاتر منم سنودادم مشکل شمادارم ...چکارکردید چه جوری دفع شد

عزیزم مال شما دفع شد؟منم‌مشکل شما رو دارم ۴سانت بقایا دارم دکتر گفته کورتاژ ولی واقعا دیگه بدنم‌نمیکشه چیکار کردیددفع شد؟چند سانت بود مال شما؟