2777
2789

بچه ها سلام 

شما برخوردتون با پدر و مادری که بین بچه هاشون چه غیابی چه آشکار فرق میذارن چه جوریه؟تا حالا تجربه ای داشتین؟حستون چیه نسبت به این قضیه؟؟

من قبلنا شنیده بودم بچه ای که دلسوزتر و خوبتره ممکنه بین پدر و مادر ارزشش بیشتر باشه یا به اون بیشتر برسن؟ولی آیا شرایط برعکسشو تجربشو داشتین؟؟

مادر من بین بچه ای که از همون اول فرزند خوب، سر به زیر،نیکوکار به پدر و مادر و فداکار به همه اعضای خانواده و فامیل و مورد احترام اجتماع هست و در مقابل بچه ای که از همون اول مایه دردسر والدین و اطرافیان بوده ،ناخلف بوده هیچ کاریو درست حسابی به اخر نمیرسونه و سر پدر و مادر داد میزنه و حتی دست روشون بلند میکنه فرق میذاره اونم مشهود و غیر مشهود.!!!!

شما باشین برخوردتون چیه؟؟

هر دوی این بچه ها برادر های مت هستن.(حالا من از خودم گذشتم و از همون اول به خودم یاد دادم از هیچ کس انتظار نداشته باشم)یعنی منم مثل برادر خوبم هیچ دردسر خاصی برای پدر و مادرم نداشتم و همیشه سرم به زندگی خودم گرم بود و هست..یعنی این فرق منو هم شامل میشه هااا ولی خوببب از بچگی یاد گرفتم از حق خودم بگذرم.تازگیا به خودم اومدم و تصمیم گرفتم از حق خودم دفاع کنم اونم بخاطر بچم که از من مقتدر بودن رو یاد بگیره تا اینکه فداکار بیش از حد بودن رو.

نمیخوام بچم مثل من باشه برای همین تصمیم گرفتم عوض بشم.

خدا رو شکر شوهرم ادم خوبیه و ادمی نیس که  از سادگی من سوئ استفاده بکنه..وگرنه این فداکاری بیش از حدم کار دستم میداد و تو زندگی شخصیم بدبخت میشدم.

شما تجربه ای داشتین در مورد فرق گذاشتن بین بچه ها از طرف والدین؟

Kiziim

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا بچه دارم هردو هم واسم عزیزن وتموم تلاشمم دارم انجام میدم که بین هردو همه چیز بصورت مساوی باشه ...اگرهم دعوا کنم باهردوتاشون دعوا میکنم چه مقصر باشن چه نباشن ...بعد هردوسریع میان آشتی

بقیشو اینجا مینویسم با هم عرض پوزش!

مثلا مامانم به یکی از داداشام کمک مالی چندین بار کرده.حدود ۱۵ ساله که یه طبقه مستقل در احتیارش گذاشته ،ناخلفی هاشو تحمل میکنه ..داداشم متاهله و دو تا بچه داره.از ناخلفی هاش هر چقد بگم کم گفتم 

در حالی که داداشای دیگم متشخص و صاحب منسبن و خیلی احترام تو اجتماع دارن و یا پزشکن یا رئیس یک اداره مثلا..

و مامانم واسه اونی که باعث افتخارشه تره هم خورد نمیکنه ولی واسه اینیکی داداشم همه کار میکنه.حتی یه تیکه زمین داشت فروخت و پولشو در اختیارش گذاشت و میذاره 

در حالی که من و داداشای دیگم هم یه زمانی نیاز مالی داشتیم هیچ کاری نکرد برامون.ولی ما هیچی نگفتیم و غرورمون اجازه نمیده سر مسائل مالی اختلافی بینمون بشه ولی از ته دل ناراضی هستیم.!!

Kiziim

خانواده همسرم خیلی فرق میذاشتن

همسر من همه کارهاشون و انجام میداد ولی اونا همه پول و محبت و احترام رو خرج بقیه میکردند 

البته زبونی خیلی سعی میکردند همسرمو گول بزنن ولی بعد از مدتی جلوی زبونشونم نتونستن بگیرن

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

من خودمم الان مشکل مالی دارم قراره یه واحد نقلی بخریم و یه مقدار کم داریم‌.من خجالت میکشم از پدر و مادرم یه مقدار کمک مالی بگیرم به عنوان بدهی و بعدا حتی با سودش بهشون برگردونم.به نظرتون چیکار کنم؟

Kiziim