بچه ها سلام
شما برخوردتون با پدر و مادری که بین بچه هاشون چه غیابی چه آشکار فرق میذارن چه جوریه؟تا حالا تجربه ای داشتین؟حستون چیه نسبت به این قضیه؟؟
من قبلنا شنیده بودم بچه ای که دلسوزتر و خوبتره ممکنه بین پدر و مادر ارزشش بیشتر باشه یا به اون بیشتر برسن؟ولی آیا شرایط برعکسشو تجربشو داشتین؟؟
مادر من بین بچه ای که از همون اول فرزند خوب، سر به زیر،نیکوکار به پدر و مادر و فداکار به همه اعضای خانواده و فامیل و مورد احترام اجتماع هست و در مقابل بچه ای که از همون اول مایه دردسر والدین و اطرافیان بوده ،ناخلف بوده هیچ کاریو درست حسابی به اخر نمیرسونه و سر پدر و مادر داد میزنه و حتی دست روشون بلند میکنه فرق میذاره اونم مشهود و غیر مشهود.!!!!
شما باشین برخوردتون چیه؟؟
هر دوی این بچه ها برادر های مت هستن.(حالا من از خودم گذشتم و از همون اول به خودم یاد دادم از هیچ کس انتظار نداشته باشم)یعنی منم مثل برادر خوبم هیچ دردسر خاصی برای پدر و مادرم نداشتم و همیشه سرم به زندگی خودم گرم بود و هست..یعنی این فرق منو هم شامل میشه هااا ولی خوببب از بچگی یاد گرفتم از حق خودم بگذرم.تازگیا به خودم اومدم و تصمیم گرفتم از حق خودم دفاع کنم اونم بخاطر بچم که از من مقتدر بودن رو یاد بگیره تا اینکه فداکار بیش از حد بودن رو.
نمیخوام بچم مثل من باشه برای همین تصمیم گرفتم عوض بشم.
خدا رو شکر شوهرم ادم خوبیه و ادمی نیس که از سادگی من سوئ استفاده بکنه..وگرنه این فداکاری بیش از حدم کار دستم میداد و تو زندگی شخصیم بدبخت میشدم.
شما تجربه ای داشتین در مورد فرق گذاشتن بین بچه ها از طرف والدین؟