2777
2789
عنوان

فرداهمه چی تموم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 140 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرشخصی یک جوری احساس ندامت می کنه.نمی دونم خودتون شوهرتون بهتر می شناسید.ولی کاشکی قبل جدا شدن. پیش ...

بنظرشما من الان چه کنم بااین شرایط اصلا کاری میشه کرد؟

شماتخصص مشاوره دارین؟

بخدامیخوام نمیتونم خودم به کمک احتیاج دارم اینم سنش خیلی حساس وتعیین کننده هست توشخصیتش خدالعنت کنه ...

توتاپیک منوبخون دیشب پسرم اذیتم کرد هیچی نمیخوره منم زدم توگوشش 😔ببین شوهرم چکارم کرده جلو بچم. همه مردا کثافتن .الانم عذاب وجدان دارم واسه بچم همش دورشو میگیرم. چون این بیچاره ها گناهی ندارن

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
اره خونه خودمم.نمیدونم جمع کردگفت مغازه میخوابم یه پتو وتشک مسافرتی وبالشت هم برد

بهتر از خانومایی هستی ک شوهرتون بیرونشون میکنه بخدا.اخه چی تو فکرشه ک همه چیرو ول کرده رفته تومغازش زندکی میکنه. بنظرم برمیگرده اگ کارای طلاق و پیش نبردین.چن روزه رفته؟

توتاپیک منوبخون دیشب پسرم اذیتم کرد هیچی نمیخوره منم زدم توگوشش 😔ببین شوهرم چکارم کرده جلو بچم. همه ...

اخی عزیزدلم😔اگه شوهرمنم بودهمینکارومیکرداخرشم میگفت تولیاقت مادری بچه منونداری فقط طلاق!واقعا شیطون یک لحظه میاد توخونه وزندگی ادم وبه اتیش میکشه همه چیزو.الان اشتی کردین؟

بنظرشما من الان چه کنم بااین شرایط اصلا کاری میشه کرد؟ شماتخصص مشاوره دارین؟

اگ میتونی با اینکه پست زدو خیانت کرد کناربیای و درستش کنی همین امروز برو در مغازه ش باهاش حرف بزن. ببین واقعا شبام  اونجاست یانه

اخی عزیزدلم😔اگه شوهرمنم بودهمینکارومیکرداخرشم میگفت تولیاقت مادری بچه منونداری فقط طلاق!واقعا شیطون ...

بله دیگه زندگیا همه ب ی لحظه بنده. نه آشتی نکردیم اصلا ازش متنفر شدم با اون حرکتش. بیخیال

بهتر از خانومایی هستی ک شوهرتون بیرونشون میکنه بخدا.اخه چی تو فکرشه ک همه چیرو ول کرده رفته تومغازش ...

اینم قبلا منودوباربیرون کرد.منوننداخت توکوچه ولی بادادوهوارمیگفت برو بیرون.😔حکم طلاق اومده فرداقراره بریم دفترخونه وتمام.دوشب پیش رفت دیشب اخرای شب اومدمن حجاب کردم جلوش اونم یکراست بدون هیچ حرفی رفت روتخت باهمون لباسهاخوابید.صبح هم پیام دادهمه چی تمومه فردا

اگ میتونی با اینکه پست زدو خیانت کرد کناربیای و درستش کنی همین امروز برو در مغازه ش باهاش حرف بزن. ب ...

محل کارش تاخونه یکساعت ونیم راهه.حرف خیلی زدیم بعداین قضیه خیلی

اینم قبلا منودوباربیرون کرد.منوننداخت توکوچه ولی بادادوهوارمیگفت برو بیرون.😔حکم طلاق اومده فرداقرار ...

اینکه دیشب اومده خونه خوابیده و همینجوری بی مقدمه و بی دلیل پیام داده همه چی تموم میشه فردا بنظرت منتظر واکنش و ابراز پشیمونیه تونیست شاید واقعا فقط میخواد بچزونتت و شاید تاکید کرده ک فردا همه چی تمومه بخاطر اینکه تو کوتا بیای و نزاری

اینکه دیشب اومده خونه خوابیده و همینجوری بی مقدمه و بی دلیل پیام داده همه چی تموم میشه فردا بنظرت من ...

اتفاقا من گفتم من به قول توتالحظه اخرتلاش کردم ولی توبرات مهم نبوده ونیست.من چراپشیمون باشم اون بایدتلاشی میکردیانه؟فقط میخوادتامیتونه خوردم کنه بعدبره

اتفاقا من گفتم من به قول توتالحظه اخرتلاش کردم ولی توبرات مهم نبوده ونیست.من چراپشیمون باشم اون باید ...

عزیزم خواهر ولش کن بزاره بره اون ک میخواد بره الان تره یکی دوماه دیگه میره پس بیخیالش شو لطفا بچه تو سرگرم کن .بزار تومادرخوبی باشی براش. چنسالشه؟دختره

نه پسره سه سال ونیمه هست

عزیززززم همین پسرمنه 😔وای چقدبیشتر دلم گرفت. توروخدا گناه داره چشمتوروش نبند نزارتنهاباشه گناه داره.