2777
2789
عنوان

فرداهمه چی تموم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 140 پست
اگرهم بگم میگه تموم شده

.کاشکی قبل گفتن کلمه طلاق رفته بودید پیش مشاور.حالا که دیگه گفتید واونم قبول کرده.نمی دونم چی بگم.مهریه تون قرار ببخشید وتوافقی طلاق بگیرید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

.کاشکی قبل گفتن کلمه طلاق رفته بودید پیش مشاور.حالا که دیگه گفتید واونم قبول کرده.نمی دونم چی بگم.مه ...

حال خیلی بدی داشتم نه خواب داشتم نه خوراک فقط ضجه میزدم خودمومیزدم روانی شده بودم به این فکرمیکردم اون ماندوم تواتاق اون مدتی مه من خونه بابام داشتم زجرمیمشیدم پی خوشگذرونی بوده اون مدتی که قبل اینکه برم وبه من وبچه هیچ توجهی نداشت پی خوشی بوده...

چندسالته ؟؟بچع رو میدی بهش یا میبری؟؟؟

۳۵ نه بچه پیش خودمه اصلا یکسره گریه های منومیبینه حوصله بازی یاحتی غذادرست کردن ندارم براش بمیرم براش😔حال خودم خرابه نمیدونه خونه خراب شدیم چه بلایی سرمون اومده

هیچی فقط صدتومن نقدصدتومن هم قسط میگم فقط لباسهاش روبرد وسایل خونه رهن خونه ماشینش همه چی روداد

خاک توسرش همه چیشد داده ب عشقه جن..دها.زن و بچه و خونه وزندگی. ولی بنظرم پول و اینا داره 

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
هیچی فقط صدتومن نقدصدتومن هم قسط میگم فقط لباسهاش روبرد وسایل خونه رهن خونه ماشینش همه چی روداد

الان تو توخونه خودتی اون رفته؟رفته پیش کسه دیگه ی گشاد خان 

خاک توسرش همه چیشد داده ب عشقه جن..دها.زن و بچه و خونه وزندگی. ولی بنظرم پول و اینا داره  

خودمم حس میکنم داره چون یکی دوساله خرج مارویانمیدادیادرحدبخورنمیر ودادمیزدمیگفت ندارم گاهی میگفت یک هفته ست یک هزاری کاسبی نکردم میگفتم من جای توباشم ماشینهای پشت چراغ قرمز روتمیزکنم خیلی بیشتردرمیارم تااینکه شغل توکه کمترازروزی دویست نبایددربیاری اگه درنیاری بایدول کنی این شغل رو

۳۵ نه بچه پیش خودمه اصلا یکسره گریه های منومیبینه حوصله بازی یاحتی غذادرست کردن ندارم براش بمیرم برا ...

توروخدا نزار بچه تم زجربکشهنزار گریه و ناراحتیتو ببینه خیلی گناه داره 

۳۵ نه بچه پیش خودمه اصلا یکسره گریه های منومیبینه حوصله بازی یاحتی غذادرست کردن ندارم براش بمیرم برا ...

چ خونه خرابی .‌ی ازدواج بهتر میکنی ایشالا ..اگه جا من بودی چی؟تو ۲۲ سالگی دارم مطلقه میشم 

خودمم حس میکنم داره چون یکی دوساله خرج مارویانمیدادیادرحدبخورنمیر ودادمیزدمیگفت ندارم گاهی میگفت یک ...

کارش چی بود. ببینیم درآمدش خوب بوده و پول داره 

توروخدا نزار بچه تم زجربکشهنزار گریه و ناراحتیتو ببینه خیلی گناه داره 

بخدامیخوام نمیتونم خودم به کمک احتیاج دارم اینم سنش خیلی حساس وتعیین کننده هست توشخصیتش خدالعنت کنه شوهرم رو