2777
2789
عنوان

فرداهمه چی تموم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 140 پست
فدات شم مهربون 😍😍😍😍😍😍😍بخدا اسم پرستاری میاد من گریم میگیره از ذوق😭😭😭😭😭😭 همه سختیاشو دوس ...

من که دوسش نداشتم و به اجبار اومدم الآن عاشقشم ، تو که جای خود❤

خدا بزرگه

تلاش کن سراسری بیاری😍

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
ای جانم.❤ معتقدم کسایی که پرستاری رو دوست دارن و عاشقانه به این رشته میان خیلی تووش موفق میشن. اتش ...

عزیزم میشه بگین با چ رتبه ای قبول شدین؟؟ نحوه و اندازه درس خوندنتونو میگین ممنون میشم 😍😍😍😭

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که دوسش نداشتم و به اجبار اومدم الآن عاشقشم ، تو که جای خود❤ خدا بزرگه تلاش کن سراسری بیاری😍

خیلی ممنون گلم انشاالله 😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
عزیزم میشه بگین با چ رتبه ای قبول شدین؟؟ نحوه و اندازه درس خوندنتونو میگین ممنون میشم 😍😍😍😭

عزیزم میخوای درخواست دوستی بده

اینجا شاید استارتر اذیت بشه😘

رتبم ۹ هزار منطقه دو سال ۹۷ بود

سراسری میخونم

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
زندگی الکی نیست.باید جنگید.وقتی واقعا به این نتیجه رسیدی که هیچ راهی نداره.اون موقع جدا شد.فقط با یک ...

بله وقتی طرف مقابل هم سخت پشیمون باشه وبخوادهرطورشده درستش کنه نه اینکه مثل ادمهای بی عرضه زن وبچه روبزاره کناربگه من لیاقت توروندارم توزندگی بهتری درانتظارته گناه من قابل بخشش نیست و...

عزیزم میخوای درخواست دوستی بده اینجا شاید استارتر اذیت بشه😘 رتبم ۹ هزار منطقه دو سال ۹۷ بود سراس ...

باشه گلم درخواست دوستی میدم😍❤❤❤

میدونی اینقدرحالم بده ازنارو خوردن این ادم اینقدردروغگوشده این یکسال که دیگه نمیخوام دنبال این چیزاب ...

ببین بعد از طلاق چطور پشیمون بشه. این حرف منو فراموش نکن. الان فک میکنه زندگی مجردی حتما خیلی جذابه اما چنوقت دیگه درحد مرگ پشیمون میشه....بیخیالش شو

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
شماهم داری حدامیشی؟

منم دارم جدا میشم ولی عین خیالم نیس تازه بهتر ..ققط تو فکر پیشرفتم تنها چیزی ک حالمو بد میکنه اینکه میترسم اون پیشرقت کنه زن و بچه دار بشه اما من همچنان  تو خونه بابام باشم ..چون اون مرد زندگی نبود  بهم محبتی نمیکرد دلم برا چیش تنگ بشه؟

ببین بعد از طلاق چطور پشیمون بشه. این حرف منو فراموش نکن. الان فک میکنه زندگی مجردی حتما خیلی جذابه ...

امیدوارم بعدطلاق هیچوقت برنگرده چون خیلی عذابم داداین یکسال درحدچندتاعزاداری من نابودشدم دوبارمنوبیرون کرداومددنبالم بعدخیانت بعدم طلاق

بله وقتی طرف مقابل هم سخت پشیمون باشه وبخوادهرطورشده درستش کنه نه اینکه مثل ادمهای بی عرضه زن وبچه ر ...

هرشخصی یک جوری احساس ندامت می کنه.نمی دونم خودتون شوهرتون بهتر می شناسید.ولی کاشکی قبل جدا شدن. پیش مشاور برید.طلاق دیر نمیشه.

من که دوسش نداشتم و به اجبار اومدم الآن عاشقشم ، تو که جای خود❤ خدا بزرگه تلاش کن سراسری بیاری😍

توکه مخالف طلاق بودی چرا مهریتوبخشیدی اخه 

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
منم دارم جدا میشم ولی عین خیالم نیس تازه بهتر ..ققط تو فکر پیشرفتم تنها چیزی ک حالمو بد میکنه اینکه ...

من ازخانواده فقط سرکوفت وتوهین رودارم.اگه خانواده نداشتم راحت تربودم زخم زبون هایی بهم زدن که اگه ازغریبه میشنیدم اینقدرنابودم نمیکرد 

من ازخانواده فقط سرکوفت وتوهین رودارم.اگه خانواده نداشتم راحت تربودم زخم زبون هایی بهم زدن که اگه از ...

تاپیکا قبل منو بخون ببین  یعنی اتیش میگیریا ..شوهر عوضی من یا پول پدر من خودشو کشیده بالا