2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نمیشه ولی حد مجازش همون قدره   قندش طبیعیه و لازمه  ولی هرچیزی زیادش مضره

اخه دکتر بهم گفت قند اصلا اصلا مصرف نکن خواستم بدونم خرما اینا مجازه یا ن یادم رف بپرسم

سرنوشت بد نوشت ...
عاخرین بار 87بود دیگ آز ندادم ولی دکتر غدد بم گفت رعایت کن قندای مصنوعی رو نخور منم نمیخورم دیگ

مال من ۱۰۰ بود دکترم گف بد نیس

اما چربیم بالا بود ۸۰۰ دکتر گفت مصرف قندتم کم کن

سرنوشت بد نوشت ...
من آب پز دوس دارم الان یدونه آب پز کردم با نون بربری خوردم برسه به فندقم😍😂

ایجانم نوش جانت گوشت بشه به تنش دلم رفت اینجور گفتی😍😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عاخرین بار 87بود دیگ آز ندادم ولی دکتر غدد بم گفت رعایت کن قندای مصنوعی رو نخور منم نمیخورم دیگ

مال من ناشتا ۱۰۰ بود😊 قند مصنوعی رو حذف کردم ولی شیرین کننده های طبیعی(عسل،خرما،شیره انگور و شیره خرما  ) مصرف میکنم

مال من ۱۰۰ بود دکترم گف بد نیس اما چربیم بالا بود ۸۰۰ دکتر گفت مصرف قندتم کم کن

عاخه من باردارم بخاطر همون باید زیاد نباشه 100که عادیه برا شما.پس چیزای چرب نخور ایشالا ک میاد پایین

همه کسم دخترم❤