سلام خانما من پسرم یه بار تو ۶ ماهگی تشنج بدون تب کرده ولی خدا رو شکر بعد اون دیگه اتفاق نیفاده همون یه دفعه بود بعد پسرم خیلی وقته متوجه شدم که تویی خواب یا هنگام خوابیدن دست و پاهاش و یا حتی مثلا ابرو هاش میپره چطور بگم مثل تیک خیلی ترسیدم امشب تا صبح نخوابیدم تو رو خدا کسی تجربه ای داره این کرونا کم شد یکم میبرمش متخصص ولی آگه خطرناک امروز ببرمش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رفتم دکتر شربت لوبل واس تشنج داد اره خداروشکر بهتره یعنی کنترل شده اما چندوقت پیش خیییییلی پرش میداد دستو پاشو حس کردم وزنش رفته بالا دو سی سی نیم جواب نمیده شربتشو کردم سه سی سی خداروشکر خوب شد باید کنترل شه وگرنه رو تکلمش تاثیر داره دختر من نزدیک چهارسالشه جمله دو سه کلمه یی میگه بیشتر نمیتونه ولی کلی حرف میزنه اما تو جمله دو و سه کلمه یی