2777
2789

بچه ها من دو روز رفتم پیش منشی قبلی برای یادگیری

انصافا خیییییییییییلی زن خوبی بود. خیلی پرانرژی و گشاده رو و زرنگ و باتجربه بود

اما خب اون ۲۴ سال سابقه کار داشت و دهه ۶۰ای و  من اولین کارمه و دهه ۸۰ای

منشی یه مجموعه ورزشی بزرگ هستم که زیر نظر اداره کل ورزشه

همه مراجعه کننده ها ک میان میگن حیف شد منشی قبلی رف.

امروز اعضای هیئت جلسه داشتن. من یواشکی شنیدم که تو جلسه میگفتن این منشی به قبلی نمیرسه و اون خیلی خوب بود. به این نمیشه زیاد کار سپرد به اندازه قبلی زرنگ و فعال نیست. اما به روی خودم نمیارن

بخدا من صد خودمو میزارم. اگه فقط منو تنها نگاه کنن هم خیلی خوش برخوردم هم کارامو درس انجام میدم. فقط به منشی قبلی نمیرسم

خیلی روحیم خراب شد. دستم سرد شده🥲

یه هفتس که دارم میرم 

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه واقعا مهمه، مشخصه طرف چندین برابر کار می‌کرده اونم چشم بسته 

سعی کن ازش الگو بگیری مرور میبره زرنگ میشی 

من تکنسین داروخونه دیدم که بزور 1 مسکن رو پیدا می‌کرد تحمل کرد بعد از 2 سال الان همه فن حریف شده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

وقتی یکی سالها یه جا کار میکرده و کارش خوب بوده طبیعیه که همه نسبت بهش دیدشون مثبت باشه و با نفر بعدی مقایسه بشه شما کار خودتو انجام بده بقیه هم کم کم شما براشون جا میفتی و عادت میکنن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

عزیزم داری میگی ۲۴ سال تجربه داشته. معلومه شما به اون نمیرسی. شما باید خودت رو با ۲۴ سال پیش اون مقا ...

خب دیگه اما اونا اینو نمیفهمن که منو نباید با اون مقایسه کنن من جای بچه اونم

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️