سلام خانما من پسرم یه بار تو ۶ ماهگی تشنج بدون تب کرده ولی خدا رو شکر بعد اون دیگه اتفاق نیفاده همون یه دفعه بود بعد پسرم خیلی وقته متوجه شدم که تویی خواب یا هنگام خوابیدن دست و پاهاش و یا حتی مثلا ابرو هاش میپره چطور بگم مثل تیک خیلی ترسیدم امشب تا صبح نخوابیدم تو رو خدا کسی تجربه ای داره این کرونا کم شد یکم میبرمش متخصص ولی آگه خطرناک امروز ببرمش
بهترین نوع لبنیات شیر بز هست من اینو با تجربه میگم خیلی خیلی ارزش غذایی بالایی داره چون شیر بز بر خلاف تصور عموم طبع معتدل دارد و طبعش سرد نیست و حاوی 96 نوع ویتامین هست و میتونه نیازهای یک انسان بالغ رو کاملا رفع کنه برای نوزادان و سالمندان هم بسیار مفید هست چون هضم خیلی راحتی داره و در بالابردن سیستم ایمی نقش به سزایی داره کافیه فقط به سرچ در مورد فواید شیر بز کنید اون وقت به خواص فوق العاده پی میبرید دوستان اگر تهران زندگی میکنید مزرعه ا هست به نام مروگل چون بزهای فرانسوی دارن تمام فصلها شیر بز دارن و در محیطی کاملا بهداشتی هستن و شیر وشی جلوی شما انجام میدن یک بار امتحان کنید مطمئنم همیشه دنبال شیر بز هستید بخصوص برای دلبندانتان لبنیات بز مروگل رو سرچ کنید آدرس میاد بهترین خصلت شیر و لبنیات بز کم بودن چربی هست که بهترین لبنیات ازشیر بز برای کودکان و سالمندان بسیار مفید هست بخصوص برای مبتلایان به فشار خون
عزیزم بچه شما چی شد بچه منم ۱۲ روزشه دست و پاش تو خواب میپره
اولش دکتر گفت سونو مغز بده سونو دادم هیچی نبود باز ادامه دار شد دکتر گفت نوار مغز بگیر ببر پیش متخصص مغز و اعصاب احتمال تشنج هست ایقد ترسیدم و گریه کردم انجام دادم شکر خدا هیچ مشکلی نداشت و دکتر هم گفت خودش رفع میشه حالا بچم ۳ ماهشه اصلا تکون نمیخوره تو خواب
فقط دست و پا نیست که ابروهاش هم میپره صبح احساس کردم دهنش میلرزه شوهرم هم نیس نصف جون شدم از ترس😭
سلام خوبین پسرتون بردین دکتر چے گفت؟؟دختر من سه سالشه از بدو تولد اینطوره هر دکتری میرم میگه چیز خاصی نیست تشنج خفیفه یه مدت خوب بود ولی امشب باز زیاد شده پرشاش به گفته ے شما مثله یه تیک از هر جای بدنش،،،شما چیکار کردین لطفا اگه چتمو دیدین جواب بدین
سلام خوبین پسرتون بردین دکتر چے گفت؟؟دختر من سه سالشه از بدو تولد اینطوره هر دکتری میرم میگه چیز خاص ...
سلام دختر تون بهتر شد ؟ دختر منم الان چند وقته این جوری شده خیلی میترسم ...بردم دکتر مغز و اعصاب نوار مغز گرفت گفت طبیعیه ولی دیشب حس کردم تکوناش خیلی بیشتره
بله متاسفانه دختر منم خیلی خودشو تکون میده تو حتی سرشو ...خیلی نگرانم ...دکتر متخصص مغز و اعصاب هم رفتم و نوار مغز گرفت گفت مشکلی نیست ...من فکر میکنم بعد از استفاده از زادیتن اینجوری شد
سخته خداییش منکه دیگه خسته شدم شما اگه از دکتری نتیجه یی گرفتید وفرزندتون خووب شد لطفاا به منم بگین ...
اگه از بدو تولد اینجوریه و مشکل خاصی نداره احتمالا جای نگرانی نیست ...دختر من یکماهه اینجوری شده ، برای همین نگرانم ...شماهم اگه نتایجی بدست آوردی با من درمیون بزار ممنونم
ببخشید شما با دخترتون بازی های هیجانی نکردید؟حالت اینکه بذارید دنبالش یا مثلا از چیزی ترسیده باشه؟
گلم دختر من کلا همینجوره یعنی دکترا میگن طبیعیه مشکلی نیست نمیدونم والا سه سالع اینجوریه میگم شایدم ارثی باشه آخه باباشم تو خواب گاهی اوقات مثل دخترم میشه اما شدت لرزش و تیکش کمتره،اما برا دختر من حس میکنم تشنج خفیف باشه البته گفتن شایدم ارثی باشه ولی فکر نکنم