2777
2789
عنوان

پیامای شوهر عمه ام😐چرااینطوری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 7676 بازدید | 162 پست
اون خانمی که دیشب تاپیک زدن شوهر خواهرشوهرم بهم پیام داد گفت بیا تلگرام بعدش بهم گفت دوستت دارم  ...

اهااااا اوکی🤗

دلم براتون تنگ شده رفقا😔 دلم خییییلی براتون تنگ شده بی معرفتا.حقم این بود؟من که انقدر خنده میاوردم رو لباتون انقدر دوستون داشتم .اشکمو در اودین بی معرفتا..هیی کاش پیدام کنید😔🚶‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون خانمی که دیشب تاپیک زدن شوهر خواهرشوهرم بهم پیام داد گفت بیا تلگرام بعدش بهم گفت دوستت دارم  ...

از کجا فهمیدید دروغ میگه؟؟

من تا اخر نموندم فقط اسکریناشو خوندم

دلم براتون تنگ شده رفقا😔 دلم خییییلی براتون تنگ شده بی معرفتا.حقم این بود؟من که انقدر خنده میاوردم رو لباتون انقدر دوستون داشتم .اشکمو در اودین بی معرفتا..هیی کاش پیدام کنید😔🚶‍♀️
از کجا فهمیدید دروغ میگه؟؟ من تا اخر نموندم فقط اسکریناشو خوندم

منم نمیدونم انگار بعضیا صبح تو یه تاپیکی گفته بودن سرکاری بود‌ قرار بود امروز صبح خودش بیاد بگه که چیشده ولی تاپیکش حذف شد 

منم نمیدونم انگار بعضیا صبح تو یه تاپیکی گفته بودن سرکاری بود‌ قرار بود امروز صبح خودش بیاد بگه که چ ...

خوب اینجا هر تاپیکی بزنی و یکم پربازدید بشه سریع بهش انگ دروغ میزنن تو باور نکن

اصلا شوهر عمه جز فامیله مگه؟؟؟!!!!! 

خود عمه کیه که شوهرش چی باشه اییییش 

دفعه بعد پیام داد جواب نده بعد به همسرت بگو که فلانی همش پیام میده. اینبار به کسی چیزی نگو چون حرفی هم نزده بگی گوش به گوش شه میگن خودش کرم داره

❤️
اصلا شوهر عمه جز فامیله مگه؟؟؟!!!!!  خود عمه کیه که شوهرش چی باشه اییییش   دفعه بعد ...

امروز عمم زنگ زد گفت من بچدم بهت پیام میدادم شوخی میکردم😐

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔