بهش میگم عمو تقریبا ۱۷سال ازم بزرگتره امشب پیام داده الان اسکربنشو میذارم چرااینطوری میگ این یجوری شدم 😐
تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
ولی تو شعور و شخصیت ازت میباره که اول ریپلای فحش میدی...نکبت...اصن کی باتو بود قاشق نشسته
من اول ریپ لای فوش کردم؟؟؟
تو فوش دادی حالت خوب نیس هااا
قاشق نشسته هیکلته
دلم براتون تنگ شده رفقا😔 دلم خییییلی براتون تنگ شده بی معرفتا.حقم این بود؟من که انقدر خنده میاوردم رو لباتون انقدر دوستون داشتم .اشکمو در اودین بی معرفتا..هیی کاش پیدام کنید😔🚶♀️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حرف دهنتو بفهم شوخی کردم بعد میگی اوسکول عقب مونده
بعد میگی کی باتو بود
بعدم هر کوفتی ک به دهنت میاد
اگر میدونستم انقدر بی سواد بی شعوری اصلا ریپ نمی کردمت عقده ای دیوانه مریص
دلم براتون تنگ شده رفقا😔 دلم خییییلی براتون تنگ شده بی معرفتا.حقم این بود؟من که انقدر خنده میاوردم رو لباتون انقدر دوستون داشتم .اشکمو در اودین بی معرفتا..هیی کاش پیدام کنید😔🚶♀️
آلزایمری بدبخت برو پیاماتو بخون...اونوقت حالیت میشه کی اول فحش داد.....
احمق بیشعور برو خودت اول بخون من مث تو نیستم نخونده پاچه بگیرم من گفتم ولش کن اصل کار نیته
تو گفتی اوسکول فلان
بیشعور احمق
د اخه عوضی بی شخصیت ریپلای فحش کردی پیاممو ...انتظار داری ازت تقدیر و تشکرم بشه؟؟؟؟ سواد از تو میبار ...
روانی خودتی بیشعور
چرا انقدر نفهمی؟؟؟
چرا انقدر احمقی؟؟
برو پیاماتو بخون دیوانه
عقب مونده ذهنی اومدی فحش دادی ازت می پرسم با منی یا نه؟میگی اصل کار نیته؟ تف تو روی خودت و نیتت... ...
بیشعور کی فوش داد درست حرف بزن
گفتی تف تو روح پویان فلان فلان منم به اون فوش دادم بعد گفتی با منی یا پویان
من به شوخی گفتم با پویان بودن اصل کار نیته که بهش فوش دادم
کی با تووووو بود اصلا
هرچی به دهنت میاد میگی
دیوث اومدی فحش ریپلای کردی پس مث خودت و به اندازه لیاقتت جوابتو دادم....انتر اوسکل...
درست حرف بزن بد دهن
اون دهن نجستو باز میکنی هرچی به دهنت میاد میگی من اصلا با تو نبودم ندیدی به شوخی گفتم بی خوابی فشار اورده
داشتم شوخی میکردم
دیوانه عقده ای
بی ادب
درست حرف بزن بد دهن اون دهن نجستو باز میکنی هرچی به دهنت میاد میگی من اصلا با تو نبودم ندیدی ...
نجس هفت جدو آبادته......گفتم که برو با ننت شوخی کن.....فقط واسه اینکه اسم نحستو نبینم جوابتو دیگه نمیدم...توهم هرچقد دوس داری خودتو جر بده با فحش دادن....تا ببینم اخر بهت جایزه نوبل فحاشی میدن یا نه؟؟؟؟
اگه موقعی که ازت پرسیدم مث ادم جواب میدادی میگفتی نه اینجوری فحش نمیخوردی تو گفتی نیت مهمه اسکل جان...انتر
نجس هفت جدو آبادته......گفتم که برو با ننت شوخی کن.....فقط واسه اینکه اسم نحستو نبینم جوابتو دیگه نم ...
به من نوبل فحاشی میدن؟؟؟
یه نگاه به حرفایی ک زدی بنداز
دیگ نه فوش میدم نه هیچی
فقط
متاسفم برات
بی جنبه
موفق باشی