2777
2789
عنوان

پیامای شوهر عمه ام😐چرااینطوری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 7676 بازدید | 162 پست
منظورم حس بد بود خوشم نیومد از پیامش

بد نبود ولی جالبم بود 

من پسر داییم که زن داره اصلا شمارشم نداشتما الکی هی پی ام میداد تلگرام منم فقط بلاک کردم  سعی میکنم خودمو تو موقیتش هم قرار ندم که بخواد سوئه تفاهم بشه اصلا

خب بگه دوتا عکس بچشو فرستاده؟؟ این چیزا باعث میشه شوهرش اگه بد دل نیست بد دل بشه رابطه عمشو با بقیه ...

نه من نمیگم اینو، میگم اگه دوباره پیام داد اسی جوابشو نده به شوهرش بگه جواب بده اینجوری نه دل شوهرش بد میشه نه اشتباهی مرتکب میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اونایی ک میگن چیز خاصی نگفته!!😐😐

پیام دادن شوهر عمه

اونم ب زن متاهل

اون وقت شب 

ب صورت ایکسشعر تفت دادن عادیه ب نظرتون؟!

(غیر اینکه دلش هم صحبت میخواسته ولی دیده اسی جدیه تموم کرده)

اسی من بودم ب شوهرم میگفتم.اگه شما میترسی نگو.ولی بلاک کن.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
نه من نمیگم اینو، میگم اگه دوباره پیام داد اسی جوابشو نده به شوهرش بگه جواب بده اینجوری نه دل شوهرش ...

چرا اصلا جواب بده راحت بلاکش کنه

خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐

فعلا چیزی به شوهرت نگو دفعه بعدی تکرار شد جوابشو بده بعد از سلام احوال اسمتو که آورد بنویس آقا فلانی یا عمو من شوهرشم خانومم دستش بنده گفت براش پیامارو باز کنم امری باشه در خدمتیم بعدم بلاک کن خلاص

والا دیروز خانمه تاپیک زده شوهر خواهر شوهرم بهم پیام داده دوستت دارم و فلان چند تا تاپیک دیگه هم بود ...

اره نمیدونم چرا تاپیکش حذف شد، اما اون خانم واقعا خودش مقصرهم بود، نباید جواب زنگشو میداد. بهش گفت بیا تلگرام اینم رفت

اره نمیدونم چرا تاپیکش حذف شد، اما اون خانم واقعا خودش مقصرهم بود، نباید جواب زنگشو میداد. بهش گفت ب ...

اون ک سرکاری بود

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
اسکل عقب مونده😕

خودتی حرف دهنتو بفهم بیشعور

دلم براتون تنگ شده رفقا😔 دلم خییییلی براتون تنگ شده بی معرفتا.حقم این بود؟من که انقدر خنده میاوردم رو لباتون انقدر دوستون داشتم .اشکمو در اودین بی معرفتا..هیی کاش پیدام کنید😔🚶‍♀️
کاملا معلومه فشار اورده

اره توهم کاملا معلومه چقدر بیشعور بی جنبه ای

دلم براتون تنگ شده رفقا😔 دلم خییییلی براتون تنگ شده بی معرفتا.حقم این بود؟من که انقدر خنده میاوردم رو لباتون انقدر دوستون داشتم .اشکمو در اودین بی معرفتا..هیی کاش پیدام کنید😔🚶‍♀️

اسی من ندیدم اینترنتم تموم شد

میشه بگی قضیه چیه😕

جدی، واقعا چی گیرش اومد یه ملتو سرکار گذاشت حس میکنم انگار مریضن نمیدونم واقعا    

کی؟؟