بهش میگم عمو تقریبا ۱۷سال ازم بزرگتره امشب پیام داده الان اسکربنشو میذارم چرااینطوری میگ این یجوری شدم 😐
تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
من پسر داییم که زن داره اصلا شمارشم نداشتما الکی هی پی ام میداد تلگرام منم فقط بلاک کردم سعی میکنم خودمو تو موقیتش هم قرار ندم که بخواد سوئه تفاهم بشه اصلا
فعلا چیزی به شوهرت نگو دفعه بعدی تکرار شد جوابشو بده بعد از سلام احوال اسمتو که آورد بنویس آقا فلانی یا عمو من شوهرشم خانومم دستش بنده گفت براش پیامارو باز کنم امری باشه در خدمتیم بعدم بلاک کن خلاص
دلم براتون تنگ شده رفقا😔 دلم خییییلی براتون تنگ شده بی معرفتا.حقم این بود؟من که انقدر خنده میاوردم رو لباتون انقدر دوستون داشتم .اشکمو در اودین بی معرفتا..هیی کاش پیدام کنید😔🚶♀️
دلم براتون تنگ شده رفقا😔 دلم خییییلی براتون تنگ شده بی معرفتا.حقم این بود؟من که انقدر خنده میاوردم رو لباتون انقدر دوستون داشتم .اشکمو در اودین بی معرفتا..هیی کاش پیدام کنید😔🚶♀️