2777
2789
عنوان

◀ حرص خوردن ممنوع ⛔

738 بازدید | 33 پست

سلام دوستان

فرض کنید من توی خونم یه گلدون قیمتی که خیلی دوسش داشتم رو میشکنم. آیا شما بخاطر اینکه من گلدون مورد علاقمو شکستم غصه میخورید؟ حرص میخورید و خودتونو تنبیه میکنید؟

مسلما نه!

همونطور که تو بخاطر اشتباهِ من خودتو تنبیه و ناراحت نمیکنی، وقتی کسی کاری میکنه که باعث رنجش تو بشه، تو نباااید عصبی بشی حرص بخوری خودخوری کنی روزوشبتو بخاطر فکرِ کارِ اون خراب کنی!

چرا؟؟؟ _چون خشم،#  ‍خودخوری# ، حرص# خوردن

یعنی { تنبیه خود بخاطر اشتباه دیگران }

همونقدر که من گلدونی رو بشکنم و تو خودتو تنبیه کنی کار غیر عقلانی به حساب میاد؛

وقتی بشینی حرص و جوش کار بقیه رو بخوری یعنی داری برای کار اشتباهی که اون مرتکب شده،

خودتو تنبیه میکنی!

هرکسی هر بدی در حقت کرد حرف بدی زد تو بخاطر اشتباه اون حق نداری خودتو تنبیه کنی و اعصابتو بهم بریزی...

عزیزم قدر خودتو سلامتی روانتو بدون❤

اهل حرص خوردن هستی؟ چی بیشتر از همه ناراحتت میکنه؟  و کی؟  

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

من بله خیلی. مثلا از کار دوستم خیلی ناراحت شدم و حرص خوردم هفته پیش

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیبا مثال زدی عالی بود❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من بله خیلی. مثلا از کار دوستم خیلی ناراحت شدم و حرص خوردم هفته پیش

پس خودتو بابت اشتباه دوستت تنبیه کردی 

متن رو چند بار بخون و روی خودت کار کن گلم 

وااااااای منم خیلی اهل حرص خوردن هستم ، حالا اگر کسی به من چیزی بگه و من نتونم درست جوابشو بدم یا کسی از دستم ناراحت بشه ، علاوه بر حرص خوردن ، تازه آشوبی هم میکشم ، در حدی که گاهی وقتا حالت تهوع بهم دست میده ، و شب تا صبح گریه میکنم د، عملا خودمو داغون میکنم

پس خودتو بابت اشتباه دوستت تنبیه کردی  متن رو چند بار بخون و روی خودت کار کن گلم

با اجازه اسکرین میگیرم ازش. ممنونم. بله تنبیه کردم که چرا به ادم بی ارزش بها دادم

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 
والا منم شوهرم سرم داد زدو دعوام کرد بعد خوذشو ناراحت نشون میده و باهم حرف نمیزنه خودمم نمیدونم چرا ...

همسرت از کار اشتباه خودش باید ناراحت باشه 

نه شما خطایی نکردی که حرص بخوری 

اگه اختلاف نظری پیش اومده که باعث دعوا و داد ایشون شده بعد اروم شدنش درموردش صحبت کن و سو تفاهم رو برطرف کن صبور باش تا اروم بشه حرص خوردن نداره گلم 

با اجازه اسکرین میگیرم ازش. ممنونم. بله تنبیه کردم که چرا به ادم بی ارزش بها دادم

خواهش میکنم خوشحال میشم کمکی کرده باشه