2777
2789
عنوان

◀ حرص خوردن ممنوع ⛔

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 33 پست
وااااااای منم خیلی اهل حرص خوردن هستم ، حالا اگر کسی به من چیزی بگه و من نتونم درست جوابشو بدم یا کس ...

سعی کن بیشتر رو خودت کنترل داشته باشی و ذهنت رو آماده کنی که جوابی توام با آرامش بدی یا اون لحظه با لبخند گذشت کن و بعدا به یه جواب فکر کن و به طرف بگو و اصلا خودت و روانت رو به هم نریز 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...
من فقط یه روز حرص میخورم  چون بعضی وقتا کاری که باهام میشه دور از انسانیت  خیلی دلم میشک ...

تو نیکی میکن و در دجله انداز 

که ایزد در بیابانت دهد باز

اون لحظه که بدی دیدی به این جمله فکر کن و به خدا بسپر عجیب ارومت میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت از کار اشتباه خودش باید ناراحت باشه  نه شما خطایی نکردی که حرص بخوری  اگه اختلاف ن ...

اخه اصلا موضوع دعوا خیلی چیز چرتی بود صب ک میخواست بره سرکار گفتم ظرفاتم بیاردادو بیداد ک چقد حرف میزنی وفلان بعدشم من ناراحت شدم و ادامه ندادم ولی دوروز اون بامن حرف نمیزنه ینی خودگیراشو روشن کرذه باز امشب من رفتم ک باهم صحبت کنیم ک بازم تو قیافه بو دو من بیخیال شدم بنظرتون چیکار کنم خب اونی ک باید ناراحت باشه واقعااا منم اما حالیش نیس

اخه اصلا موضوع دعوا خیلی چیز چرتی بود صب ک میخواست بره سرکار گفتم ظرفاتم بیاردادو بیداد ک چقد حرف می ...

میگن مردها هم یک بار در ماه پریود میشن! 

عصبانیت بی دلیل و رفتارها و حرفهای عجیب غریب بدون هیچ منطقی علامتاشه! 

رفتار شوهرت رو خوندم یاد این موضوع افتادم 

بزار به پای پریود شدنش و خیلی به پر و پاش نپیچ و بهانه دستش نده خودش اروم میشه 

میگن مردها هم یک بار در ماه پریود میشن!  عصبانیت بی دلیل و رفتارها و حرفهای عجیب غریب بدون هیچ ...

اره بخداااهرچند وقت یکبار یهو سیماش بی دلیل اتصالی میکنه تا دوسه روز بعد خودش میاد جلو همه چی یادش میرع ینی صب تا شب ک سرکاره شبم میاد میخوابه ک مثلا بامن حرف نزنه تجربه نشون داده نبایدمنت بکشم چون باید خودش خوب شع.ببخشیدا انقد طولانی مینویسم احساس میکنم میت.ونین کمکم کنین 💋💋💋ممنونم ازتون

اره بخداااهرچند وقت یکبار یهو سیماش بی دلیل اتصالی میکنه تا دوسه روز بعد خودش میاد جلو همه چی یادش م ...

احتمالا تو محیط کار یا از سمت خانوادش یا از نظر اقتصادی و مالی تحت فشار هست یه موضوعی هست که باعث ناراحتیش میشه و باشما درميون نمیزاره که ناراحتت نکنه 

کار درستی میکنی تو اون مدتی که حالش خوب نیست شما سمتش نرو و زیاد دور و برش نباش فقط وظایفت رو مثل غذای خوب تمیزی خونه آرام و مرتب بودن خودت انجام بده که چیز دیگه ناراحتش نکنه و بهانه ای پیدا نکنه برای تشدید ناراحتیش. خودش اروم میشه و به مرور این رفتارش کمرنگ میشه مطمئن باش عزیزم 

احتمالا تو محیط کار یا از سمت خانوادش یا از نظر اقتصادی و مالی تحت فشار هست یه موضوعی هست که باعث نا ...

ن عزیز مثل همیشع صبحا بیدارشدم و صبحونه و اینابراش گزاشتم اصلا رو رفتارم تغییر ایجاد نکردم کلی الان خندونمش اما باز رفت تو لاک تنهایی خودش یه قرص خـورد ک سریع بخوابه و خوابید اصلا مشکلی نداریم بخدا فقط دیروز صب یهو انگار یه طوری شد منم  فعلا بیخیالش شدم بعضی وقتا اینطور میشه

ن عزیز مثل همیشع صبحا بیدارشدم و صبحونه و اینابراش گزاشتم اصلا رو رفتارم تغییر ایجاد نکردم کلی الان ...

چند وقته ازدواج کردی؟ 

دمت گرممم انرژی مثبت 😘

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
از اول ازدواجتون اینجوری بود یا جدیدا اینطور رفتار میکنه

شوهر من خیلی خوبه مهربونه اما از همون اولم سر مسائل کوچیک ک ناراحت میشد دو سه روز سرسنگین میشه ینی خودتم بکشی تا دوره اش تموم نشه ول کن نیس اما وقتی من ناراحت میشم همون شب از دلم در میاره اگ قبول نکنم دوبارع قیافه میگیره دیروز صبم یهو سر هیچی سرم دادزد اول فک کردم شایدخوابش کم شده اینطوری کرد اخه چند شب بود خوب نمیخوابید منم ناراحت شدم گفتم اژ سرکار بیاد درست میشه اما دیشب ک از هشت شب خوابید تا هشت صب امشبم اومذ شام خورد خواست بخوابه کلی باهاش حرف زدم خندونمش اما باز خوابید و بهم توجه نکرد بنظر شمامن چیکارکنم 

همیشه ک  اینطوری میشه نمیدونم چیکار کنم میمونم تاببینم چی پیش میاد