2777
2789

من تنبلی دارم یعنی هرماه پریودام۲۰روز اینا عقب میفته ماه قبل با پروژسترون پریودشدم این ماه کلومیفن خوردم ۱۴ام موعدمه

دوروزه سینه درد دارم چون من هیچ موقع سروقت پریودنمیشم ممکنه باردارباشم؟هرازگاهی کمردردم میاد سراغم 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

ان شاالله که هست عزیزم 

ولی من دیگه تجربه شده واسم که تا پریودیم عقب نیوفتاده به خودم وعده ندم 

البته من یکمی تنبلی داشتم در حد اینکه دو روز پری دیر مشد که باردار شدم و بچم دو سالشه ولی حالا دوباره اقدام کردم و با اینکه همون یه مقدار تنبلی رو هم ندارم هنوز نشده 

بعد دختر همسایه مون کلا هر سه یا چهار ماه پریود میشه بعد سه ماه فهمیدحاملس

کلا ادم باید با خدا یه قرارایی بزاره بلاخره بهش نزدیک بشه و ازش بخواد اگه خدا بخواد میشه اگه نخواد نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزان ،

برنامه حکیم نصب کنید تو این قضیه خیلی کمک میکنه و معروف هست . اولین برنامه طبی رایگان هست که دیدم . واقعا خوشم اومد .روی لینکش کلیک کنید میره تو سایتشون بعد دانلود کنید . 👇

https://b2n.ir/hakim.center

سلام دوست عزیز منم تنبلی دارم سونو داخل انجام دادن گفتن تخمک زیاد دارم بزرگترینش ۱۴ سانت بود 

قاعدگی منظمی دارم عفونت ندارم چاق هم نیستم بهم قرص لتروزل و آمپول سینال اف دادن که از ماه جدید شروع کنم منم خیلی میترسم استرس دارم همسرمم ازمایش اسپرم دادن حجمش کم بود و ضعیف بودن ایشون هم باید دارو مصرف کنن 

ان شاالله که خدا مشکل همه مارو حل کن دامن همه منتظران رو سبز کنه