دوستان کامپوزیت بهتره یا لمینت؟ و اینکه من دندونام فاصله داره و دوتا از دندونامم روی همدیگن این مشکلی ایجاد میکنه؟
در مورد قیمتشم بگید
من یه دختر ۱۸ ساله ام. دوست دارم با عقل و حرفم سنجیده بشم تا سن کمم❤نظر شما همیشه محترمه و احترامت قطعا واجبه.اما در قبال احترام انتظار احترام ازت دارم دوست خوبم❤تو تاپیکای ادبیات و ترسناک تگم کنید ممنونتونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه دختر ۱۸ ساله ام. دوست دارم با عقل و حرفم سنجیده بشم تا سن کمم❤نظر شما همیشه محترمه و احترامت قطعا واجبه.اما در قبال احترام انتظار احترام ازت دارم دوست خوبم❤تو تاپیکای ادبیات و ترسناک تگم کنید ممنونتونم
فقط میتونم بهت بگم سنت کمه هنوز و اینکه جای خوب برو چون دندونت زیاد تراش بخوره هیچکاریش نمیتونه بکنی ...
حتما تراش میدن؟؟
اها بعد کامپوزیتم همین قیمته؟؟
چون شنیدم کامپوزیت خیلی کمتره