عموی من مریضه بیماری روانی داره قرصاشو که سر چقت نخوره خیلی حالش بد میشه چند ماه قبله شدت گرفتن بیمتریش زنشو طلاق داد رفت خودش یه خونه ی جدا گرفت هر چقدرهم ماها باهاش حرف زدیم که ارومش کنیم گوش نداد داروهاشو نمیخورد ،دیروز من تو خونه تنها بودم یه صدای وحشتناکی از خیابون میومد خونهی عموم نزدیکه خونه ی ماست اخه،یه نفر با لگد میکوبید ب در صدای وحشناک عموم بود رفتم جلو در دیدم انقدر لقد زد بود تا در شکست از ترسم درو قفل کردم زنگ زدم ب بابام که بیاد دیگه نتونستم برم بیرون فقط صدای جیع و فریاد زنعمومومیشنیدم
عمو زنشو طلاق داد رفت خونه جدا گرفت نزدیک خونتونه پس زنش اونجا نبوده امشب فیلم ...
شما فیلم چی میبینی که اینقدر داستان های خانوما رو دقیق دنبال میکنی؟
خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ