2777
2789
عنوان

عمومو بردن تیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم فضول یاب😂

فیلم جالبیه ولی سعی کنید بیشتر تمرکزتون رو روی فیلم های که به خودتون مربوطه بزارید

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
فیلم جالبیه ولی سعی کنید بیشتر تمرکزتون رو روی فیلم های که به خودتون مربوطه بزارید

پس دیدی 

کاش یه فیلمم بیاد بفهمونه مجازی مرد زن نمیشه تشخیص داد البته حقم داری دیر بهتون نت رسیده 

افسرده گی داشته؟ چی بوده چه دارویی مصرف میکرده ؟ شوهر من افسردگی داره چند وقته داروهاش رو کم کرده خ ...

عزیزم اگه شوهرت قرص اعصاب میخوره بنظرمن که نمیخوردبهتربودبخدادکترانمیفهمن من ی ادم سالم بودم ب من گفتم عصبی بهم قرص اعصاب دادن ی هفته خوردم ی شب نخوردم گفتم ببینم چ میشه اونجابودفهمیدم چ گوهی خوردم داغون شدم تاترکش کردم 

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
پس دیدی  کاش یه فیلمم بیاد بفهمونه مجازی مرد زن نمیشه تشخیص داد البته حقم داری دیر بهتون نت رس ...

فضای مجازی بله 

ولی نی نی سایت جای آقایون نیست مگر اینکه باردار بشن.

خواهشاً دیگه ریپلی نکنید 

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
جوابتو بگیر برات لازمه  وقت ثبت نام جنسیتت پرسید دیگه  کمی تفکر... موفق باشی🌷

هرجور راحتید‌.

شمام موفق باشید 🌷🙋