2777
2789
عنوان

3روز پیش بینی خودمو عمل کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کجا بینیت روعمل کردی؟راضی هستی؟ بینی منم گوشتیه

چالوس عمل کردم عزیزم،فعلا 1 ماه از عملم گذشته و هنوز خیلی ورم داره ولی خداروشکر بینیم از قبل از عملم بهتر شده و چهره ام تغییر کرده

خانمی نوشته بودید فشارخون دارید لطف میکنید راهنمایی کنید پزشک قبل از عمل چه راهنمایی هایی کردن؟&nbs ...

منم از یکسال قبل از عمل بینیم فشارخونم کنترل شده بود فقط وقتای عصبانیت و استرس یه کم بالا میرفت واسه همون دکتر قلبم یه قرص بهم داد که از یه هفته قبل عمل تا یه هفته بعد عملم بخورمش که فشارم بالا نره

منم از یکسال قبل از عمل بینیم فشارخونم کنترل شده بود فقط وقتای عصبانیت و استرس یه کم بالا میرفت واسه ...

عزیزم سلام خوبی ...بینی منم گوشتی دنبال دکتر خوبم شما چه مدلی عمل کردی ؟ طبیعی یافانتزی ؟ چقدر بینیتون کوچک شد ؟ اسم دکترت میگی گلم ؟

در مورد فشار خون سوال داشتم شما از قبل عمل یعنی کلاهمیشه قرص فشار مصرف می‌کنید ؟