2777
2789
عنوان

چجوری بازیگر بشم؟؟

702 بازدید | 52 پست

دوستان لطفا لطفا هر کی می تونه کمکم کنه من به شدت به بازیگری علاقه دارم ولی خیلی مشکلات هس.. اولا من توی شهرستانم و نمیتونم بیام تهران تا توی کلاسی شرکت کنم و اگر هم بتونم بیام توی این وضعیت (کرونا) اصلا نمیشه و توی شهر خودمون هم فقط و فقط توی اداره فرهنگ و ارشاد کلاس تاتر هست ک به خاطر کرونا همه جا بسته شده... دوما تازگیا نمیدونم چی شده ک خانوادم خیلی مخالفت میکنن نمیدونم چراااافک کنم برا اینکه نمیخوان دیده بشم یا شایدم ب خاطر وضعیت فضاش ولی فضای اونجا هر چقدرم کثیف باشه من هدفم فقط و فقط بازیگرشدنه و ن چیز دیگ ... ب نظرتون میشه؟؟

بگین من چجوری خانوادمو راضی کنم و توی این وضعیت چیکار کنم تا ب هدفم نزدیک تر شم...لطفا هر راه حلی دارین بگین و هر کلاس و آموزشگاه یا حتی کتاب خوب یا کانال و پیجی ک توش آموزش بازیگری باشه بهم معرفی کنید 

مرسی💓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی آموزشگاه ها کلاس آنلاین گذاشتن

به نظرتون تاثیر داره کلاس آنلاین؟؟ب نظر من هیچ وقت چیزایی که توی کلاسای حضوری میشه یاد گرفت و تجربش کرد رو نمیشه توی کلاسای آنلاین یاد گرفت؟

چرا نرفتی رشته بازیگری؟  باید یه پارتی داشته باشی مگرنه نمیشی هیچی مخصوصا تو این جامعه

اره از اولش اشتباه کردم رشته تجربی انتخاب کردم ولی خب کنکور میتونم بازیگری بدم ... اینا رو میدونم فقط نمیدونم الان تو این شرایط باید چیکار کنم😓

الان چاره دیگه ای نداری که در ضمن بازیگری یه آنی می خواد

اره چاره ای ندارم.. آقای امین تارخ کلاس بازیگری آنلاین گذاشتن ک البته فیلمش رو ارسال میکنن ب نظرتون ثبت نام کنم بهتره یا کتاب بخرم بخونم؟

اره چاره ای ندارم.. آقای امین تارخ کلاس بازیگری آنلاین گذاشتن ک البته فیلمش رو ارسال میکنن ب نظرتون ...

ثبت نام تو کلاس باعث میشه که دنیای سینما از وجود شما اطلاع داشته باشه و برای پروژه ای اگه بازیگر تازه کار بخوان شما هم تو لیست باشین

دیگه اونقدرها زورش نمی رسه.نهایتا واسه فیلم های مزخرف با شرکت سحر قریشی، نیوشا ضیغمی و علی صادقی

بلاخره همین که معرفی میکنن کافیه

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند