2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در آشپزی کتاب مستطاب آشپزی از مرحوم نجف دریابندری بی نظیره، کتاب رو که دستت می گیری اصلا یادت میره غذا رو درست کنی.

بین رمان های ایرانی آتش بدون دود و برجاده های آبی سرخ از نادر ابراهیمی

بین رمان های خارجی دن آرام و خانواده تیبو

کتاب های تاریخی و ناداستان هم زیاد خوندم اما نمی دونم باب میل شما باشن یا نه

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

کتاب روانشناسی عمومی دکتر همزه ی گنجی من خوندم بسیار روان و مفید

همچنین کتاب نیمه دیگرم در مورد ازدواج نویسنده محسن عباسی ولدی بشدت کتاب مفیدیه بدون خوندن این کتاب ازدواج نکنید واقعا

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
دن آرام ۴ جلده ، ندیدم جدیدا مردم بخونن    

درسته ولی به نظرم جز شاهکارهای ادبیاته و کتابخون های جدی احتمالا برای خوندنش وسوسه میشن

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست