2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی دی ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 9344 بازدید | 86 پست
تو نماز شبم دعات میکنم . شما هم دعا کن برام قبول بشم، راستی از مصاحبه هم بگو چه سوالاتی پرسیدن

ممنون عزیزم . حتما دعا میکنم واست. مصاحبه خیلی راحت ولی باز هم نمره کتبی مهمتر از مصاحبه ست تو مصاحبه میری تو اناق ۴ نفر هستن ازت سوال میپرسن بیشتر میخوان قدرت بیان و اعتماد بنفس تورو بسنجن اول میخوان خودتو معرفی کنی سوال تخصصی نمی‌پرسن کم پیش میاد بیشتر از نحوه برخوردت در رابطه با دانش آموزا مختلف مثلا عصبی یا دروغگو یا تنبل یا شلوغ و....‌میپرسن 

در جهان تا میتوانی یک رنگ باش ، قالی از چندرنگی زیر پا افتاده 
واسه آموزگاری اگه کسی خواست تخصصی : مدرسان سنجش و اندازه گیری عالیه  روانشناسی پرورشی دکتر سی ...

جزوه های تلگرام چجوریه چی سرچ کنم؟

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کتاب بنام دروس تخصصی آموزگار ابتدایی انتشارات جهش خریدم خلاصه همه پروسه اونو کامل خوندم از ای است ...

خوبه همین کتابه فکر کنم خلاصه همه داشته باشه ان شاءالله قبولی

ممنون عزیزم . حتما دعا میکنم واست. مصاحبه خیلی راحت ولی باز هم نمره کتبی مهمتر از مصاحبه ست تو مصاحب ...

چقدر شما مهربونی چقدر خوبی ممنونم کمکم میکنید با راهنماییت آرامش گرفتم . بنظرت همین قدر خوندن کافیه یا کتاب بیشتری بخونم

من همیشه فکر میکردم این آزمونها پارتی بازیه اما الان دارم تلاش میکنم قبول بشم

نه اصلا خدا پارتی باشه. البته تو مصاحبه پارتی میشه ولی تو مرحله کتبی اصلا

من یه کتاب جامع دروس تخصصی خوندم ک اسمش جهشه.منبع اصلی نخوندم برای آموزگاری...شما پیشنهادتون چیه؟

منم همین کتابو خوندم

جزوه های تلگرام چجوریه چی سرچ کنم؟

بخدا یادم نیست آخه دو سال پیش قبول شدم دوستم لینک یه کانال فرستاد منم عضو شدم خیلی خوب بود دیگه بعد از قبولی همش پاک کردم الان نگاه میکنم اگه پیدا کردم میفرستم برات

سال پیش هم جهش خوندین؟ چطور بود بنظرتون؟

نه حقیقتش من سال قبل فقط رشد خوندم و فقط تستاشو زدم خدایی ۳۵ درصد زده بودم دروس دیگه هم خوب بود اما نمره حداقل نیاوردم این کتاب رو سه ماهه خریدم 

[QUOTE=166589728]چقدر شما مهربونی چقدر خوبی ممنونم کمکم میکنید با راهنماییت آرامش گرفتم . بنظرت همین قدر خوندن کافیه ...[/QUOTE

ممنون لطف داری ببین بهت قول میدم اگه خوب بخونی و به سوالایی که شک داری جواب ندی حواست به نمره منفی باشه امیدت فقط و فقط به خدا باشه قبولی. همین چیزا که خوندی مرور کن اگر جزوه های تخصصی تو تلگرام پیدا کردی یه نگاه بندازی خیلی خوب میشه

بخدا یادم نیست آخه دو سال پیش قبول شدم دوستم لینک یه کانال فرستاد منم عضو شدم خیلی خوب بود دیگه بعد ...

ممنونم ممنونم ممنونم الهی خدا خیرت بده

ممنونم ممنونم ممنونم الهی خدا خیرت بده

.

الان برو تلگرام سرچ کن کانال آموزگار ابتدایی 99 

ببین زیاد جزوه و تست میفرستن اصلا استرسی نشو فقط خلاصه همین ۵ تا تخصصی رو تو کانال سرچ کن و دانلود کن