2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی دی ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 9344 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

. الان برو تلگرام سرچ کن کانال آموزگار ابتدایی 99  ببین زیاد جزوه و تست میفرستن اصلا استرسی ن ...

الهی خیر ببینی الهی خدا هرچی میخوای بهت بده الهی دنیا و آخرتت بهشت باشه الهی هرجا میری برکت و نعمت دنبالت باشه که راهنماییم کردی الان کانال تلگرامی رو پیدا کردم انقد خوشحال شدم انقد دعات میکنم، دعا کن قبول بشم تا عمر دارم تو نمازام دعات میکنم

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
الهی خیر ببینی الهی خدا هرچی میخوای بهت بده الهی دنیا و آخرتت بهشت باشه الهی هرجا میری برکت و نعمت د ...

ممنون از دعاهای قشنگت ان شاءالله قبول میشی و میای با خبر قبولیت خوشحالم میکنی 

در جهان تا میتوانی یک رنگ باش ، قالی از چندرنگی زیر پا افتاده 

راستی برای عمومی ها تو همین کانال تلگرام یه جزوه هست اسمش ( مجموعه کامل دروس عمومی )  سرچ کن این واسه عمومی عالیه. زیاد هست ولی فقط درسایی که میخوای تو استخدامی بزنی رو بخون مثلا اگه زبان و ریاضی نمیخوای اصلا نحونش ولی این جزوه هم تست داره هم خلاصه مطالب مهم برای عمومی همین بخونی کامل کامله

در جهان تا میتوانی یک رنگ باش ، قالی از چندرنگی زیر پا افتاده 

خوشبحالتون میگن از سال بعد آزمونش نیست دیگه 😔😔

تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:«آنچه قسمتِ  توست، از کنارت نخواهد گذشت. »واسه چیزی که از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...! 🌱�         میشه واسه مشکلم یه صلوات بفرستید🥺🥰
الهی خیر ببینی الهی خدا هرچی میخوای بهت بده الهی دنیا و آخرتت بهشت باشه الهی هرجا میری برکت و نعمت د ...

سلام  الن استخدامی ۹۹ قبول شدین من مخوام جهش بخرم  به امیدقبولی 😔