2777
2789
عنوان

جن یا ... ؟!!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 55 پست
بگو بگو چی دیدی🤧😍😂

😛 شب بود جرعت حقیقت بازی کردیم جرعت و قبول کردیم البته با خواهوی بودیم قرار شب بریم بهشت زهرا  رفتیم همه چی اوکی بود یهو چند تا سگ پیداشون شد و هجوم بردن سر یه قبر که صاحبش تازه فوت کرده بود و هنوز سنگ نداشت انگار یه چیزی دیدن و رفتن سر اون قبر وحشتناک پارس میکردن جیق زنان فرار کردیم😐😐😑

خدایا هم میدونی💞هم میتونی💞
عارع بدبخ مرد..میدونی با خونوادش رفتع بود کوه ..تا شب اونجا موندن..بعدش رفتع بود زیر ی درخت نشستع بو ...

الهی بیچاره☹️

خیلی نامردیه اونا وارد حریم ما میشن تا مرگ میکشوننمون بعد ما یه تو بهشون بگیم جرموووون میدن😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بیچاره☹️ خیلی نامردیه اونا وارد حریم ما میشن تا مرگ میکشوننمون بعد ما یه تو بهشون بگیم جرموووو ...

عارع دیقا..../

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
😛 شب بود جرعت حقیقت بازی کردیم جرعت و قبول کردیم البته با خواهوی بودیم قرار شب بریم بهشت زهرا  ...

وای دیوونه بودین مگه

چی دیدن بنظرت

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
وای دیوونه بودین مگه چی دیدن بنظرت

روح اونو دیگه میگن سگها روح و میبینن واسه همین رفت همگی طرف اون قبر و پارس کردن هنوز یادش میفتم میلرزم😰😰😰😨

خدایا هم میدونی💞هم میتونی💞