2777
2789
عنوان

با همسرم چیکارکنم

159 بازدید | 20 پست

همسرم خیلی علاقه ای شدید به بچه داره 

باهم میریم بیرون جای بچه ببینه با ذوق نشون میده بهم میگه زود بچه بیاریم الان چند روزه ریلزای مربوط به بچه می‌فرسته اکسپلورش پر اینجور چیزا شده چیکارکنم من همش ام گیر میده زودتر بچه بیاریم 

عقدیم

او هم درد بود و هم درمان.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردها بچه دوست دارن خب

عروسی بگیرید بچه دار هم بشید

چی بگیم بهت ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بگو ببرم توخونت

چشم

تو هوا برات بیارم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
اتفاقا خیلی راجبش حرف میزنه من خودم می‌خوام حداقل دوسال عقد بمونیم

اشتباه میکنی عزیزم عقد طولانی بشه اکثرا به مشکل‌میخورن الان که اون راضیه بذار بگیره ولی همون اول بچه نیار یکم بگذره قلق هم دستتون بیاد واسه بچه اوردن وقت داری

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
اول خواستم بگم خب به دلش راه بیا،بعد آخرش دیدم نوشتی عقدیم!!...حرفمو پس گرفتم😅تو عقد ازت بچه میخواد ...

نه عزیزم میگه زودتر عروسی کنیم مثلا تا اخرای امسال بعدش بچه بیاریم

اشتباه میکنی عزیزم عقد طولانی بشه اکثرا به مشکل‌میخورن الان که اون راضیه بذار بگیره ولی همون اول بچه ...

همه بهم میگن من حس میکنم هنوز آماده نیستم برای عروسی