2777
2789
عنوان

بنظرتون اصرار کنم آیفون بخره همسرم برام

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 23 پست
عزیزم منم تصورم مثله توعه خودم راضی نیستم اونقد هزینه گوشی کنم فقط گفتم ایفونم از یازده بشه سیزده یا ...

۱۳و ۱۴ خیلی قدیمی شدن که 

حداقل همون ۱۷ بخر میخری

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پولش داره آره بگو عوض کنه و اگه این که گوشی برات مهمه 

من الان پول آیفون خریدن دارم ولی علاقه ندارم 

لباس و مسافرت ترجیح میدم 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

اعصاب خودت واونو خراب نکن 

فقط سفر 😀 😃 😅 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

دقیقا منم از زمان مجردیم ۱۲پرو دارم ۵ساله🫠🫠قبلشم ۷،۶ داشتمالان گفتم عوض کن برام رفت زنجیر طلا گرف ...

در واقع اون زنجیرو واسه خودش گرفته به اسم شما😄

وای شوهر منم همینه