2777
2789
عنوان

برای خوش اندامی چی کار میکنین?

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 43 پست
حذف برنج و نون  حذف روغن به جاش روغن زیتون و کنجد و هسته انگور سوپ کنار همه وعده ها  نی ...

آهان اینم بگم ۴۵ دقیقه پیاده رویی و بعد ورزش برای شکم و پهلو و ران و ب ا س ن

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زایمان کردم ۸۳ شدم دوست دارم ۷۲ بشم

امیدم ب شیردهی...تو اولی تا۶۵ رفتم چقد رویایی بود....هرچند صورتم لاعر بود ولی اندامم خوب بود چون من بدنم جمع وجوره...الن ک۸۲هستم همه میگن ۷۰میخوری فک کن بشم ۷۰...دیگه عالیه...چقد دلم میخاد....ولی نمیتونم رژیم بگیرم دخترم لاغره

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
امیدم ب شیردهی...تو اولی تا۶۵ رفتم چقد رویایی بود....هرچند صورتم لاعر بود ولی اندامم خوب بود چون من ...

من اصلا تو شیر دهی لاغر نمیشم نمیدونم چرا سر اولی هم همین بود تا از شیر گرفتمش رژیم رو شروع کردم ۴ کیلو کم کردم ناخواسته دوباره باردار شدم🤣

چطوری ۱۱ کیلو گم کردی چیا خوردی

همه چی میخورم هیچی رو حذف نکردم

فقط کالری شماری میکنم

۵ روز در هفته ۱۲۰۰ کالری

۲ روز ۵۰۰ کالری

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
ایول چه خوب،یعنی من میشه تا عید ۱۵ کیلو کم کنم

اره بابا شروع کن تا عید حداقل ۱۰ کیلو و حداکثر ۱۸ کیلو کم میکنی

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
همه چی میخورم هیچی رو حذف نکردم فقط کالری شماری میکنم ۵ روز در هفته ۱۲۰۰ کالری ۲ روز ۵۰۰ کالری

میخوای چن کیلو بشی برام سوال شد🤔

میخوای چن کیلو بشی برام سوال شد🤔

😂😂😂نمیدونم واقعا

قدم ۱۵۸ عه.الان هیکلمو دوست دارم .احتمالا تا ۵۴ کیلو برم بعد تثبیت کنم.خیلی لاغر بدم میاد

😂😂😂نمیدونم واقعا قدم ۱۵۸ عه.الان هیکلمو دوست دارم .احتمالا تا ۵۴ کیلو برم بعد تثبیت کنم.خیلی لاغ ...

خب الان که خوبی

خب الان که خوبی

اره ولی بخوام تثبیت کنم وزنمو یه ۲ سه کیلویی چاق میشم دوباره.تا ۵۴ برم که با چاقی تثبیت بشم همین ۵۷

اره ولی بخوام تثبیت کنم وزنمو یه ۲ سه کیلویی چاق میشم دوباره.تا ۵۴ برم که با چاقی تثبیت بشم همین ۵۷

آهان موفق باشی 

فقط چه طوری کالری شماری میکنی

آهان موفق باشی  فقط چه طوری کالری شماری میکنی

با مانکن

هرچی میخوری وزنشو وارد کن تو برنامه