2777
2789
عنوان

برای خوش اندامی چی کار میکنین?

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم 2 به 5 چیه😵

۵ روز ۱۲۰۰ کالری

۲ روز ۵۰۰ کالری😅

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
۵ روز ۱۲۰۰ کالری ۲ روز ۵۰۰ کالری😅

چقدر باحال 😁

حتما انجامش میدم

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

حذف برنج و نون 

حذف روغن به جاش روغن زیتون و کنجد و هسته انگور

سوپ کنار همه وعده ها 

نیم ساعت قبل غذا سیب و بیست دقیقه قبل غذا ۲ تا ۳ لیوان آب

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤
با این هفته ای چقد ادم کم میکنه با نیم ساعت ورزش هوازی؟

ورزش تاثیری نداره خیلی

من میانگین یه کیلو کم کردم

( البته هفته ای بوده که ۳ کیلو کم کردم و هفته ای بوده که حتی یه کیلو چاق شدم !) ولی الان هفته ی یازدهم رژیمم و دقیقا ۱۱ کیلو کم کردم

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

من زایمان کردم ۸۲هستم ارزو دارم ۷۰شم..‌حالم گرفته

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔