2777
2789
عنوان

marzi و پیتزا یونانی به سبک پیتزای بیرونی😋

| مشاهده متن کامل بحث + 9151 بازدید | 222 پست
مرسی عزیزم مرضی جون من چن ساله با کسی درارتباطم(از هم دوریم فعلا) خیلی همو دوس داریم ایشون علاقه ...

ای بابا عزیزم چقدر بد شانسی؟

مگر قیمت اون کتاب چقدره که نداری خودت؟

من بودم بهش نمیگفتم پولش رو بده 

راستش رو نمیگفتم 

نهایتا بهش میگفتم فروشنده اش تمام کرده و حواسم هست تا موجود کرد برات بگیرم

بعد ماه آینده اش که پول اومد دستم براش میخریدم

صورت قشنگی نداره بهش بگی پولش رو بده وقتی خودت پیشنهادش رو رد کردی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

سلان مرضی خانوم،عزیزم من تو دوران شیر دهی هستم وشدیدا ریزش مو گرفتم،تو یکی از تاپیکا یه شامپو معرفی ...

عزیزم سلام 

منم توی دوران شیردهیم ریزش موی شدیدی داشتم

تقریبا تمام راه ها رو هم رفتم شامپو و زینک و .... ولی نتیجه مطلوبی نگرفتم

تا اینکه یه متخصص پوست و مو برام سرم ضد ریزش لیزاپ رو تجویز کرد 

گرفتم یه دوره زدم به جرات میتونم بگم ریزش موهام یکباره متوقف شد و کلی موی جدید توی مدت زمان کم تو جاهایی که ریخته بود در آوردم عالی بود واقعا ازش نتیجه گرفتم

من همون ۱ دوره رو زدم و دیگه هم ریزش مو نداشتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرضی جون چرا فقط لایکم کردی عشقم؟نیم ساعت دیگ میبینمش همچنان مرددم ک چ کنم🥺🥺اگ بفهمه سر این موضوع ...

ببخشید عزیزم کاری برام پیش آمد رفتم😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مرضی جان خوبی عزیزم ممنونم از رسپی عالی که گذاشتی گلم.یه سوال دارم  من از بعد بچه دار شدن ...

سلام گلم خوبی؟

خواهش میکنم

عزیزم من فقط کوکتل دودی مارک گوشتیران میگیرم راضی ام

البته خیللللللی کم میگیرم و شاید چند ماه یکبار بخوریم خودم و همسرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای بابا عزیزم چقدر بد شانسی؟ مگر قیمت اون کتاب چقدره که نداری خودت؟ من بودم بهش نمیگفتم پولش رو بد ...

قیمتی نداره ۱۴۰تومنه..من خنگ هرچی پول داشتم حدود ده روز پیش تو حراجیا ب باد دادم😐چون همش توخونه ام دیگ اونقدی پول لازمم نمیشه ک مدام حسابم پر باشه

دقیقا خودمم اینطور فکرمیکنم...فقط کتابش درسیه...اینجوری نیس ک هی موجود شه..همین ی دونه هم مونده..دلم براش میسوزه🥺ولی چاره ای ندارم🤕 مرسی وقت گذاشتی مرضی جون

قیمتی نداره ۱۴۰تومنه..من خنگ هرچی پول داشتم حدود ده روز پیش تو حراجیا ب باد دادم😐چون همش توخونه ام ...

آخخخخخ قیمتی هم نداره دختر چطور همه پولات رو خرج کردی

والاچی بگم 

من بودم بهش راستش رو نمیگفتم 

درسته گناه داشت ولی خب غرورم میشکست اگر خودم درخواست پولش رو رد میکردم بعدش میرفتم برعکسش رو میگفتم

به نظرم توام نگو

دیگه خود دانی گلم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخخخخخ قیمتی هم نداره دختر چطور همه پولات رو خرج کردی والا چی بگم  من بودم بهش راستش رو نمی ...

همینو بگو..نمیدونم چرا این کارو کردم🤕الان میتونم از مامانم یا بابام پول بگیرم ولی چون تازگی همه چی خریدم هیج بهونه و دلیلی ندارم تا دو هفته دیگ ک دوباره بابا حسابمو پر کنه

اوهوم خدا منو ببخشه  

عزیزم سلام  منم توی دوران شیردهیم ریزش موی شدیدی داشتم تقریبا تمام راه ها رو هم رفتم شامپو و ...

منم دیگه دارم کچل میشم یک ساله موهام داره میریزه مثل شما همه راهها رو رفتم فایده نداشت،حتما میگیرم واستفاده میکنم ممنون که وقت گذاشتی عزیزم

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
همینو بگو..نمیدونم چرا این کارو کردم🤕الان میتونم از مامانم یا بابام پول بگیرم ولی چون تازگی همه چی ...

میبخشه غصه نخور😂😉

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم دیگه دارم کچل میشم یک ساله موهام داره میریزه مثل شما همه راهها رو رفتم فایده نداشت،حتما میگیرم و ...

منم همینطور بودم 

کنارای سرم کامل خالی شده بود 

خیلی ناراحت بودم

خیلی دکتر رفتم تا اینکه یکیشون به دادم رسید

حتما دنبالش باشید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم  ممنونم باعث افتخاره باشه چشم حتما منتها ممکنه گاهی فراموش بکنم و به وزن بگم  ...

تو عشقی. ببین زود زود غذا بزار من هر روز اول تاپبک های شما رو چک میکنم. مرسی ازت. 

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن
تو عشقی. ببین زود زود غذا بزار من هر روز اول تاپبک های شما رو چک میکنم. مرسی ازت. 

راستی اینم بگم برا منم باعث افتخار از روی دستورات شما چیزی درست میکنم. 

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن