2777
2789
عنوان

خانمایی که جدا شدین

441 بازدید | 32 پست

بعد از طلاق اگر نیاز مالی نداشته باشید میتونید باز به ازدواج فکر کنید؟ از نظر احساسی منظورم هست. بابام هر کسی میاد تا کلی وقت ناراحته که چرا همه رو رد میکنی؟ بهش میگم نمیتونم با کسی باشم چون اصلا احساس نیاز نمیکنم از هیچ نظری ولی زیر بار نمیره. میگه فردا سنت بالاتر میره بچت ازدواج میکنه تنها میشی بعد سخت میگذره بهت. واقعا ممکنه بعد پشبمون بشه آدم که چرا ازدواج نکرده؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه احساس نیاز نمیکنی ن

اگه ی روزی احساس کردی بهرحال ادمش پیدا میشه غصه نخور 

چیزی ک زیاده مرد

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بله من تا مدتها نسبت به جنس مخالف وحتی نیازهای خودم بی تفاوت بودم اما الان مدتیه یکی اومده تو زندگیم واقعا حالم دگرگون شده مثل یه نوجوون جون گرفتم 

سعی کن احساسات خودتو نادیده نگیری و به اونا بها بدی

🥰🥰🥰😇
بعدا که پشبمون میشی...اما با چشم باز و درست انتخاب کن انشاالله خوشبخت بشی

آخه من سنم کم نیست الانم. بعدم مردا اکثرا بی تعهدن. میترسم یبار دیگه سرم بیاد خیانت کردن

اره پشیمون میشی هر چقدرم بچت بزرگتر بشه موقعیتایی که برات پیشنهاد میشه پایین تر میاد اخر سرم یا شوهر به یه پیرمرد میکنی یا با یه ادم که اصلا به دلت نمیشینه پس تا سنت کمه و بچت کوچیکه ازدواج کن تا بچت درک نکرده نا پدری چیه وگرنه بعدش چشم و گوشش باز بشه پدرت درمیاد  اخر سرم یا باید طرف شوهرت رو بگیری یا طرف بچت پس بهتره تو همین سن ازدواج کنی درضمن بعد جدایی خیلیا دیگه حس نیاز ندارن اما ازدواج واجبه چون بعدش که بچت بزرگ شد تو تنها میشی 

بله من تا مدتها نسبت به جنس مخالف وحتی نیازهای خودم بی تفاوت بودم اما الان مدتیه یکی اومده تو زندگیم ...

شاید من چون همه موردام سنتی میان اینجورم. ولی واقعا از ازدواج میترسم. مخصوصا تو ایران که خانما هیج حقی ندارن

آخه من سنم کم نیست الانم. بعدم مردا اکثرا بی تعهدن. میترسم یبار دیگه سرم بیاد خیانت کردن

به عجله اینکارو نکن به خودت فرصت بده، زندگیت و بساز و در مرحله بعد به مورد هایی که داری فکر کن ببین چجورن باهات جور هستن یا نه

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
اره پشیمون میشی هر چقدرم بچت بزرگتر بشه موقعیتایی که برات پیشنهاد میشه پایین تر میاد اخر سرم یا شوهر ...

پسرم 15 سالش تموم شده. خودمم 40 هستم. دوتامون پیریم دیگه😁

پسرم 15 سالش تموم شده. خودمم 40 هستم. دوتامون پیریم دیگه😁

پس دیگه ازدواج کن خواهر من درضمن پیر نیستی این حرفارو نزن ببخشید اگر حرفی زدم ناراحت شدی چون خالم دردسر ها کشید نمیخواستم ناراحت بشی در اینده

به عجله اینکارو نکن به خودت فرصت بده، زندگیت و بساز و در مرحله بعد به مورد هایی که داری فکر کن ببین ...

آخه واقعا معلوم نبست. شوهر قبلیم انقدر بنظر پسر خوبی میومد که با وجود اینکه از نظر تحصیلات از من کمتر بود و از نظر مالیم صفر بود باز باهاش ازدواج کردم و با کمک پدر من شروع کردیم. ولی تهش خیانت کار از آب دراومد