2777
2789
عنوان

خانمایی که جدا شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 32 پست
عزیزم همه نیاز عاطفی و جنسی دارن ولی چون ضربه خوردی خود به خود داری سرکوبش میکنی که نکنه بعدی هم مثل ...

بچمم خیلی دوست داره ازدواج کنم. البته اولش جبهه میگرفت. ولی یبار با ینفر جدی شد و نامزد کردیم پسرم بهش خیلی وابسته شد و بعد که من بهم زدم خیلی ناراحت شد. الانم دوست داره ازدواج کنم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خودمم همینو میگم

به نظر من باهر مردی ازدواج کنی هزار تا ایراد داره مردها فقط به درد چند تا کار میخورن من شوهرم خیلی ایراد داره ولی ترجیح دادم باهاش بمونم چون قبلا شکست عشقی خوردم و دیگه تحمل تنهایی ندارم سنم هم بالاست ۳۷ هنوزن بچه ندارم میدونم طلاق بگیرم یه هفته بعد با یکی دوست نیشم چون از تنهایی بیزارم پس شوهرمو نگه داشتم باتموم بدیاش.

گناه من سادگی بود .
پس دیگه ازدواج کن خواهر من درضمن پیر نیستی این حرفارو نزن ببخشید اگر حرفی زدم ناراحت شدی چون خالم در ...

نه عزیزم ناراحت نشدم. من اتفاقا برعکس شناسنامم خودم خیلی جوون موندم😉. هم صورتم هم دلم. سن که فقط شناسنامست. منم به شوخی گفتم. وگرنه پسرم 15 سالشه که پیر نیست. اتفاقا حرفت درست بود. شاید موقعیتای آدم محدود بشه. البته الانم اکثرا حداقل یکسال از من کوچیکترن. 

چرا بهم زدی؟  حضانت پسرت با خودته؟ باباش رو می بینه؟

شوهرم خیانت کرد. آره مهریه رو بخشیدم حضانت و اجازه خروج از کشور رو ازش گرفتم. دیدن خیلی کم میبینن هم رو. گاهی وقتا 3 4 ماهی یکبار. معمولا سر شوهرم به دوست دختراش گرمه. خسیسم هست پسرم خیلی علاقه ای نداره بهش

پس ازدواج کن عزیز دلم

مرسی از راهنماییت عزیزم. سعی میکنم رو خودم کار کنم یا مشاوره برم. ولی الان واقعا برام شکنجست حتی فکر کردن بهش. آخه یجوراییم این دوسال عادت کردم به زندگیم.