2777
2789
عنوان

خانمایی که جدا شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 32 پست

شرایطت شبیه منه فقط سن من کمتره( خودم۳۳ سال دخترم ۱۳)

همیشه دعا می کنم ازدواج کنم یه ازدواج خوب چون تنهایی سخته ما خانما هم همیشه جوون نیستیم و تو این مدت کم باید ازدواج کنیم وگرنه سنمون بره بالا دیگه به اون صورت موقعیتی پیش نمیاد

🥰🥰🥰😇
شرایطت شبیه منه فقط سن من کمتره( خودم۳۳ سال دخترم ۱۳) همیشه دعا می کنم ازدواج کنم یه ازدواج خوب چون ...

عزیزم. ایشالا خیلی خوشبخت بشی. ولی آخه آدم کلی دوست داره. کارش هست. اقوام هستن. چرا تنها بمونه؟ من وقتی متاهل بودم بیشتر احساس تنهایی میکردم. پیرم نمیشیم قیافه ای. آدم وقتی تو سختیه پیر میشه. وقتی بهت خوش بگذره که پیر نمیشی. من الان تنها چیزی که اذیتم میکنه بابامه. میگه 19 سالت بود هر چی گفتیم این بدردت نمیخوره بزور زنش شدی. حالا هر چی میگم ازدواج کن بزور میگی اینجور راحت ترم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا رو دیدم که بعد از این که بچشون ازدواج کرد پشیمون میشن که چرا ازدواج نکردم الان هیچ کسیو ندارم ...

یعنی تا قبلش ناراحت نبودن که چرا ازدواج نکردن؟ آخه بعضیا شرایط ازدواج رو ندارن. مثلا کسی که میخواد ازدواج کنه بچشون روقبول نمیکنه. یا موردایی که میان از نطر شرایطی براشون مناسب نیست. مثلا دوست خودم خیلی دوست داره ازدواج کنه. اونم پسرش همسن پسرم هست ولی کسایی که میان خیلی سنشون بالاست یا مثلا زن دوم میخوان اونم میگه نه. ولی همیشه میگه پسرم بره من خیلی تنها میشم