بعد از طلاق اگر نیاز مالی نداشته باشید میتونید باز به ازدواج فکر کنید؟ از نظر احساسی منظورم هست. بابام هر کسی میاد تا کلی وقت ناراحته که چرا همه رو رد میکنی؟ بهش میگم نمیتونم با کسی باشم چون اصلا احساس نیاز نمیکنم از هیچ نظری ولی زیر بار نمیره. میگه فردا سنت بالاتر میره بچت ازدواج میکنه تنها میشی بعد سخت میگذره بهت. واقعا ممکنه بعد پشبمون بشه آدم که چرا ازدواج نکرده؟
شرایطت شبیه منه فقط سن من کمتره( خودم۳۳ سال دخترم ۱۳)
همیشه دعا می کنم ازدواج کنم یه ازدواج خوب چون تنهایی سخته ما خانما هم همیشه جوون نیستیم و تو این مدت کم باید ازدواج کنیم وگرنه سنمون بره بالا دیگه به اون صورت موقعیتی پیش نمیاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلیا رو دیدم که بعد از این که بچشون ازدواج کرد پشیمون میشن که چرا ازدواج نکردم الان هیچ کسیو ندارم ...
یعنی تا قبلش ناراحت نبودن که چرا ازدواج نکردن؟ آخه بعضیا شرایط ازدواج رو ندارن. مثلا کسی که میخواد ازدواج کنه بچشون روقبول نمیکنه. یا موردایی که میان از نطر شرایطی براشون مناسب نیست. مثلا دوست خودم خیلی دوست داره ازدواج کنه. اونم پسرش همسن پسرم هست ولی کسایی که میان خیلی سنشون بالاست یا مثلا زن دوم میخوان اونم میگه نه. ولی همیشه میگه پسرم بره من خیلی تنها میشم