2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 56 پست
معمولا کسانی که بی بی چک خیلی زود مثبت میشه مقدار بتا زیاد هست اکثرا جنسیت دختره منم مقدار بتا بالا ...

فکر نکنم خیلی درست باشه من خودم فوری بی بی چکم مثبت شد و بچم پسر 

عزیزم بسلامتی ان شاالله چطوری از او بتا میفهمن دوقلوهه؟ باید بتا چند باشه؟ 

واس من دوتا ازدادم از از دوم فهمید چون باید با فاصله ۷۲ ساعت دوبرابر بشه واس من ۴ برابر شد تقریبا

اولی ۸۵۰ بود دومی شد ۲۹۵۰

و اینکه من و خواهرم دوقلوییم 

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امروز چهار روز به موعدم مونده و بیبی چک گذاشتم مثل حاله افتاد  انشالله که هردوتامون مامان ...

عزیزم امضاتو خوندم..

انشاءالله که مامان شدی مبارکه خدا انشاءالله برات نگهش داره صحیح و سالم بیلد بغلت

اسم کاربریم محمدعلی اسم پســرمه❤اشتباه تایپ شد نتونستم درستش کنم😤
ای دادبیداخاک برسرم شدکه دعا کن حامله نباشم عقدم😅🤦‍♀️

من انقد دوس داشتم دوران عقدم باردار میشدم ولی شوهرم نذاشت😣

الان باردارم..

من انقد دوس داشتم دوران عقدم باردار میشدم ولی شوهرم نذاشت😣 الان باردارم..

😂😂خداشفات بده بعدعروسی قشنگ ادم ی عزت واحترامی داره توعقدهمه بدنگات میکنن وابروتم میره 

بابا من یبارسقط کردم ب زورشوهرم الان بارداربشم بیچارم میترسم دیگ بعدعروسی بچه دارنشم😓

😂😂خداشفات بده بعدعروسی قشنگ ادم ی عزت واحترامی داره توعقدهمه بدنگات میکنن وابروتم میره  بابا ...

نبابا مادرشوهرم از خداش بود باردار باشم😂میدونست دختر نیستم پسرش هوله هیم میگف من نوه میخوام از الان میگفتم عروسی کنیم بعدن میگف از الان برو تو کارش تا اون موقع بیاد😂😂😂😂

😂😂خداشفات بده بعدعروسی قشنگ ادم ی عزت واحترامی داره توعقدهمه بدنگات میکنن وابروتم میره  بابا ...

خب جلوشو بگیر دختر برات خطر داره ها هی باردار شی بخوای سقط کنی مواظب خودت باش تقویت کن خودتو

خب جلوشو بگیر دختر برات خطر داره ها هی باردار شی بخوای سقط کنی مواظب خودت باش تقویت کن خودتو

بخداانقدرخریت کردم یادم میوفته میگم بمیرم یعنی اونروزی که سقط کرده بودم ازدردداشتم میمردم غذای درست وحسابی که نخوردم وهمونطوری خونه مادرشوهرحمالی میکرد😓وبخودم نرسیدم اون روزایادم میوفته جیگرم میسوزه 

الان دل درددارم ازعلائم پریودنیست؟؟

😂😂😂😂😂چ مادرشوهرپایه ای

خودشم یه ماه مونده بوده به عروسیش شوهرمو باردار شده😂

اینو..میگه محمدعلی رو دنیا آوردی باید یدونه دخترم زود برام بیاری میگم نمیتونم یه استراحت بده خو😂

بخداانقدرخریت کردم یادم میوفته میگم بمیرم یعنی اونروزی که سقط کرده بودم ازدردداشتم میمردم غذای درست ...

ممکنه پریود باشه..مگه کاری کردی؟؟حواستو جمع کن دختر هی بخوای بندازی خدایی نکرده بعد برا بچه دار شدن یکم مشکل میشه ها..

چرا زودتر نمیرین سرخونه زندگیتون؟اون که انقد هوله